TV6 toob laupäeval ekraanile King of Kingsi võitluste võimsad hetked – võida pääsmed Grand Prix etapile! 

Seitsmesed uudised

Laupäeval, 17. septembril toimub Tallinnas Saku Suurhallis võitluskunstisarja King of Kings järjekordne Grand Prix` etapp ning ringis toimuva toob teleekraanidele TV6, kes alustab otseülekandega kell 22.00. 

"Võitluskunstid on väga populaarseks saanud ja telekanalid on väga huvitatud sellisest võimalusest sporti eetrisse tuua," selgitab TV3 juht Priit Leito, kelle sõnul toetab telekanal üritusi, mille korraldusest on näha, et asja võetakse südamega.

Kommentaatoriteks on räpparid Kaarel Kose ja Priit Kolsar, viimane tuntud ka Cool D nime all. Kumbki neist pole professionaalne spordikommentaator, kuid mõlemad on ise poksiga tegelenud, käivad aeg-ajalt trennis ja on ka ringis võistelnud, seega pole turniiril toimuv neile võõras.

Priit Kolsar ütleb, et ta on rahva ees on piisavalt palju esinenud ja hätta jääda ei tohiks. "Usun, et ühendame Kaarel Kosega jõud ning saame tekkivatest probleemidest ja teadmatusest üle," lisab ta. "Kohtunike otsuste kommenteerimine on samas kahe otsaga asi. Meie seal oma seisukohtade ja arvamustega midagi ei muuda, nendel on õigus ja lõplik sõna."

Kaarel Kose seletab, et tal olid päris suured kõhklused, sest toimuva edastamisel on vastutus suur ja kindlasti on Eestis väga palju neid, kes teavad võitlusspordi aladest väga palju ning rohkem kui tema. "Aga pakkumine oli selline, et väga tahtsin selle vastu võtta ja see on tegelikult väga äge tegevus," lisab ta.

Võitlussportlaste heitlusi kannab üle ka Eurosport. Eesti sportlastest löövad turniiril kaasa Andra Aho, Markko Moisar, Mirkko Moisar, Ahti Pikkur, Iljas Rustamov, Roman Zõbin, Marat Mirzabalajev ja Nikita Štšerbakov. Tiitlimatš King of Kings maailmameistri vööle kaalus kuni 77 kilogrammi toimub Roman Zõbini ja Moldova võitleja Sergei Morari vahel.

King of Kingsi otseülekanne TV6-s algab kell 22.00.

 

 

VÕIDA PÄÄSMED KING OF KINGS GRAND PRIX ETAPILE, mis toimub sel laupäeval Saku Suurhallis! 

Piletid on loositud!

KOK pääsme kahele võitsid Merit ja Stanislav.

TV3 võtab võitjatega ühendust.

 

 

[embed]http://www.tv3play.ee/play/766352[/embed]

Kommentaarid puuduvad