Isuäratav advendikalender, mis polegi söödav! Auhind välja loositud!

Annely Adermann

Kohe saate teada, kuidas on seotud Eesti kunstnik Britt Samoson ja üks omapärane advendikalender, mis kusjuures ei ole üldse magus! Vaata lähemalt videost!

AUHIND ON VÄLJA LOOSITUD! Palju õnne Getter!

Eesti looduskosmeetika bränd JOIK asutati 2006. aastal ning täna leiab JOIK tootevalikust kõik vajaliku täiuslikuks koduspaa elamuseks - siit leiate suurepäraselt lõhnavad loodussõbralikust sojavahast lõhnaküünlad ning laia valiku looduskosmeetikatooteid. Kõik JOIK tooted valmivad hubases tehases Tallinna piiril Laagris ning tänasel päeval on valikus juba üle 150 lummavalt lõhnava toote. JOIK tooted valmivad hoole ja armastusega käsitööna väikestes partiides, kasutades vaid parimaid tooraineid, et tagada toodete kõrge kvaliteet.

Neljandat aastat järjest teeb JOIK koostööd eesti kunstikega, mille raames toome müüki ühe erikujundusega toote. 

Advendikalender on osutunud menukaks ning huvilistel maksab kiirustada. Britt Samosoni poolt illustreeritud kalendreid on müügil väga piiratud koguses ning neid saab soetada järgmistest kauplustest: JOIK e-pood ja vabrikupood, Tallinna ja Tartu Kaubamaja, Stockmann, kauplus Pillerkaar, I.L.U

Lisaks advendikalendrile pakub JOIK laia valikut väiksemaid kinkekarpe nii naistele kui meestele, samuti sobivaid ideid ärikingitusteks. Üllata oma lähedasi eestimaise kingitusega!

 

[embed]http://www.tv3play.ee/play/787730[/embed]

Kommentaarid puuduvad