Marilyn Kerro õpetussõnad otse Meccast: milline kivi aitab leida armastust ja vabaneda mineviku koormast? Auhind loositud!

Anna-Maria Makko

“Seitsmestel uudistel” avanes võimalus nüüd sagedamini Eestit väisava selgeltnägija Marilyn Kerroga kohtuda hiljuti Tallinna vanalinnas tema enda avatud mineraalide ja poolvääriskivide kaupluses Mecca.

Marilyni sõnul ei ole ühte ja ainsat kivi, mis sobib kõigile inimestele, sest iga inimene on erinev. Inimene peaks kivi valima vastavalt oma sisetundele. Kui talle jääb poes midagi silma, tulebki see võtta ja siis küsida, mille jaoks see kivi hea on.

Lisaks uurisime, milline on Marilyn Kerro enda lemmik kivi? Millist kivi soovitab Marilyn Kerro soetada, kui otsid armastust? Milline kivi aitab vabaneda mineviku koormast ja eluga edasi liikuda? Milline kivi aitab tugevdada tervist? Samuti saavad sõna Marilyn Kerro ema ja õde, kes Mecca poes igapäevaselt tegutsevad. Kui tihti võib aga poes kohata Marilyn Kerrot ennast ning kas kivide maagiline jõud on kuidagi mõjutanud ka Marilyn Kerro õe ja ema igapäevaelu? Marilyn soovib Tallinnas ka loenguid ja seminare pidama hakata, et oma mõtteviisi laiemalt tutvustada ning inimestega rohkem kohtuda. Vaata videost lähemalt!

Osale maagilises Marilyn Kerro auhinnamängus! Kõigi õigesti vastanute vahel läheb loosi Marilyni enda poolt kokku pandud imeilusad ja väge täis käevõrud, mis aitavad kandjat nii vaimselt kui kaunistavad füüsiliselt.

Auhinnamängus osalemiseks: vaata videolugu, vasta küsimusele ja jäta oma kontaktandmed

Küsime: millist kivi kasutasid omal ajal naisšamaanid?

Auhinnamängu võitjateks on Sigrit ja Helerin.

Foto: Scanpix

[embed]http://www.tv3play.ee/play/820323[/embed]

Kommentaarid puuduvad