Festivali Võnge lavadel esinevad Tõnis Mägi, Eik, Holy Motors, Rainer Ild jpt. Piletid loositud!

Seitsmesed

Eesti Vabariigi juubelile pühendatud ja suurtoetaja Viru Keskuse abil teoks saav rändfestival Võnge 2018 jõuab juba sel nädalavahetusel Pärnumaale. Laupäeval, 7. juulil muinasjutulisel Vango Imedemaal aset leidev muusikapidu toob kokku põneva valiku eriilmelisi artiste nii meilt kui mujalt, vahendab Delfi.

Esinejatenimekiri on kirju ning festivalil astuvad üles kolme erineva kodumaise muusikakonkursi võitjad - Eesti Otsib Superstaari viienda hooaja esikoht Rasmus Rändvee, Noortebänd 2017 kinni pannud Rainer Ild ning Klassikatähed 2018 tiitliga pärjatud Tanel Eiko Novikov. Samuti esinevad festivalil ARY (Norra), Tõnis Mägi, Holy Motors, Orelipoiss, EiK, Daniel Lumrberas (Hispaania), Tartu Roki ja Popi Instituut, Steps To Synaps, INGER, 4 AM ning Öömaja DJ-d. Ühtekokku astuvad muusikud üles koguni kuues erinevas esinemispaigas.

Peale ilusa muusika ootab festivalikülastajaid aga ka palju muud põnevat - alates mitmekesisest toiduvalikust ja spetsiaalsest lastalast kuni väliraamatukogu, lühifilmiprogrammi ja luulenäituseni välja. Võnge on peresõbralik festival, kuhu alla 16 aastastele lastele on sissepääs tasuta. Kaasa võib võtta ka hästi käituva koera või mõne muu kodulooma. Parkimine ja telkimine on tasuta.

Loe lähemalt festivali kodulehelt

Auhinnamäng! Loosime kõikide melomaanide vahel välja 2x2 piletit festivalile Võnge!

Loosimises osalemiseks:

- vasta küsimusele: millist artisti sooviksid festivalil kõige enam näha?

 - jäta kommentaaridesse oma kontaktandmed

Festivalile Võnge võitsid kaks piletit Kristi ja Anet, palju õnne! Võtame võitjatega ise ühendust.

Kommentaarid puuduvad