Täna
20. aug
16...22
11...17
Homme
21. aug
16...20
11...16

Eesti

Kiirtoidukett McDonald's sundis Eesti riidepoodi oma nime muutma

13:47 22. september 2015
Autor: Siim Sups, Mati Metsjõe

Juba neli aastat kolmes Eesti linnas suurte meeste riideid müüv ettevõte nimega Big Mac sai mõned kuud tagasi suurkorporatsioonilt McDonalds käsu nimevahetuseks. USA päritolu kiirtoidurestoraniketi hinnangul annab tarbijatele eksitava kogemuse ja informatsiooni.


Tallinnas, Rakveres ja Kuressaares tegelev riietekett pakub ihukatet meestele, kelle kehakaal kogukam ja kes tavakauplustes jäävad pika ninaga. Neli aastat tagasi ettevõtte loonud Mart Pitsner otsustas nii oma firmale kui ka poodidele panna nimeks Big Mac. Poed said neli aastalt muretult tegutseda, kuni selle kevadeni. Siis palus maailma suurim kiirtoidurestoranikett McDonalds Big Maci kaubamärgi kasutamise lõpetada, et kaitsta tarbijaid eksitava kogemuse ja informatsiooni eest.

Kuigi kiirtoidurestoran tegutseb toiduvaldkonnas ja Big Mac OÜ riietevaldkonnas, saab nime vahetust nõuda põhjendusega, et kasutatakse ära maailmakuulsa kiirtoiduketi tuntust. Riietepoe omanik Mart Pitsner suure hiiuga lahingusse minna ei soovi. Pärast nimemuutust saab Big Maci asemel poenimeks hoopis riidekunnid.

Vaata lähemalt videost!

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Nõid Anete taroskoop augustikuuks