Homme
17. jaan
-8...-3
-12...-6
Ülehomme
18. jaan
-4...1
-6...-2

Eesti

Galerii! Tänakultuurifestival JJ-Street Baltic Session vallutas kaheksandat korda nädalaks kogu Tallinna

12:22 14. oktoober 2015
Autor: Seitsmesed uudised

Pühapäeval jõudis finišisse tänavakultuurifestival JJ-Street Baltic Session, mis oli korraldajate hinnangul sel aastal meeldejäävam kui kunagi varem. Nädala jooksul toimus igal päeval midagi uut ja erilist. Avapauk anti seintepuhastamisaktsiooniga, mis sel aastal ei toimunud üksnes Tallinnas, vaid ka teistes linnades üle Eesti. Teise sündmusena toimus tänavakunstipäev Street Art Jam, kus sel aastal sai joonistada Solarise keskuses. Loomulikult ei puudunud festivalikavast ka sel aastal Urban Kirbuturg, kus müüjate rollis oli mitmeid Eesti staare ja rahvast jagus kui murdu. Ilupäev Witness the Beauty vallutas neljapäeval aga Ülemiste keskuse, kus võistlesid 12 erinevat tiimi juuksuritest, jumestajatest, disaineritest ja modellidest. 

  • Enim hinnatud
  • Enim vaadatud
  • Viimati lisatud

Igal aastal toob JJ-Street Baltic Session Eestisse maailmakuulsad tantsijad ja koreograafid ning nimekiri kaheksandat korda oli väga värvikas. Festivali viies päev andis võimaluse aga mitte üksnes vaadata, vaid ka õppida. Tantsulahingute energia täitis esmalt kogu Salme Kultuurikeskuse ja seejärel Nordea Kontserdimaja. Tantsijaid astus võistlustulle eri riikidest kogu maailmas, Valgevenest ja Venemaalt oli kohal isegi sadu tantsijaid — kokku osales võistlustel üle pooletuhande osaleja.

Nädala oodatuim päev nii külastajate, võistlejate kui ka staaride jaoks oli 11.oktoobri finaalpäev Nordea Kontserdimajas. Esimest korda toodi lavale tõeline supelrand – vetelpäästetorn päikesetoolidega, palmipuud ning suvine rannabaar, DJ mängis kõige kuumamaid hitte ning lisaks finaalidele, kus inimesed lendasid, pöörlesid ja ületasid inimvõimeid, jagus show’d ja külalisesinejaid kogu päeva vältel.

Festivali avas kaheksandal korral Madonnaga Superbowl’il esinenud Javier Ninja show ning muusikalist poolt ilmestas Wild Disease ja Uku Suviste kontsert. Täpselt pärast hip-hopi finaali hüppasid lavale aga Suur Papa ja Semy. Kui päev oli jõudnud õhtusse ja saalis tõelise suvepeo tunne, oli aeg tunnustada päeva parimaid esinejaid.

 

Fotod: Kevin Amon


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Anete taroskoop 2018