Homme
22. okt
8...12
4...12
Ülehomme
23. okt
5...9
-1...8

Eesti

Uus trükis annab geidele, lesbidele ja biseksuaalide nõu ja julgustust, et oma tööl "kapist välja" tulla

19:20 14. detsember 2015
Autor: Kadri Pikhof

Statistika näitab, et Eestis on homofoobseid inimesi rohkem kui mujal Euroopas, näiteks peab homoseksuaalsust vastuvõetavaks vaid iga kolmas eestlane. Et ühiskondlikku suhtmist geidesse ja lesbidesse sallivamaks muuta, esitles võrdõigusvolinik Liisa Pakosta täna kogumikku “Sinu õigused tööelus”, kus jagati nõu ka geidele ja lesbidele, kuidas tööl "kapist välja" tulla.


Ennekõike on infotrükis mõeldud geidest, lesbidest ja biseksuaalidest töötajatele, et nad tunneksid paremini oma õigusi ja võimalusi neid kaitsta. Käsitlemist leiavad tööle kandideerimisega seotud küsimused, edutamist puudutav, töö ja pereelu ühitamine, samuti ahistamine. Trükisest leiab nõuandeid ja juhiseid, kuidas saavad tööandjad soodustada võrdõigusliku töökeskkonna tekkimist ning mida peaks töötaja tegema diskrimineerimiskahtluse korral. Vaata lähemalt videost!

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob oktoobrikuu Sinu tähemärgile?