Nice’is viga saanud eesti noormehe seisund on paranenud 

Seitsmesed uudised

Nice'i rünnakus raskeid vigastusi saanud eesti noormees Hans Joosep viibib endiselt ravil kohaliku haigla reanimatsiooniosakonnas, kuid tema seisund on paranenud.

Isa Allani sõnul on poja seisund oluliselt paranenud. "On tugevaid paranemise märke," ütles Hans Joosepi isa. Millal noormees kodumaale haiglaravile pääseb, pole veel teada.

Eesti ametivõimud said 18. juuli hilisõhtul Prantsusmaalt kinnituse, et Nice'is toimunud terrorirünnaku tagajärjel said surma ka kaks Eesti kodanikku, 21-aastane Tallinna Tehnikaülikooli IT-tudeng Rickard ja perega puhkusel viibinud 51-aastane Tatjana.

Sõbrad Rickard ja Hans Joosep võtsid Nice'is osa Euroopa innovatsiooniakadeemiast. Üheskoos lennati juuli alguses Prantsusmaale ja koos mindi ka tol saatuslikul õhtul platsile ilutulestikku vaatama.

Rünnakus said raskelt vigastada ka hukkunud Tatjana abikaasa ja lapselaps.

Välisministeerium ei täpsustanud pühapäeval, kas kõik vigastatud eestlased viibivad endiselt haiglaravil. Samuti ei avaldanud ministeerium infot selle kohta, kas hukkunute surnukehad on toimetatud Eestisse, sest lähedased on palunud austada nende leinarahu.

Kommentaarid puuduvad