Keskerakond lubab eakate sünnipäevatoetuse tõsta sajale eurole

Seitsmesed

Keskerakond nimetas Tallinna valimisprogrammi olulisemateks lubadusteks eakate sünnipäevatoetuse tõstmise sajale eurole, ravijärjekordade vähendamise ja Tallinna haigla ehitamise, vahendab BNS.

Samuti tagab Keskerakond valimisedu korral igale lapsele tasuta huviringi, eest-, vene- ja inglisekeelse teeninduse linna asutustes ning parema eestikeelse õppe venekeelsetes lasteaedades, teatas partei pressiesindaja esmaspäeval BNS-ile. Valimisprogramm Tallinnas koosneb 181 punktist ja selle suuremad eesmärgid ja projektid on ära jagatud ka linnaositi.

"Meie programmis ei ole ühtegi punkti, mida ei saa päriselt ellu viia järgmise nelja aasta jooksul," ütles linnapeakandidaat Taavi Aas. "Programmis pole lubadusi, vaid see on kindel tööplaan ja me oleme sajaprotsendiliselt valmis selle ellu viimiseks kohe kui saame selleks Tallinlastelt mandaadi."

Aas rõhutas, et Keskerakond lubab jätkata koolide ja lasteaedade renoveerimist, kuni kõik koolid ja lasteaiad on saanud kaasaegsed majad. "Koostöös riigiga teeme korda linnahalli, ehitame valmis Reidi tee, rajame põhjamaade pealinnadega võrdväärse jalgrattateede võrgustiku, ehitame parkimismaju ja palju muud," rõhutas Aas.

Samuti lubab Keskerakond kahekordistada heakorraks ette nähtud vahendid ning üle linna võetakse parkidesse tööle pargivahid. Erakonna programmis on põhjalikult kaardistatud ka suuremad projektid erinevates linnaosades.

Foto: Scanpix

Kommentaarid puuduvad