Täna
23. juul
24...29
14...19
Homme
24. juul
23...29
14...20

Eesti

Päästeamet tunnustab päästjaid ja tavainimesi märkide ja tänukirjadega

10:59 14. september 2017
Autor: BNS

Päästeamet tähistab järgmisel nädalal organiseeritud kutselise tuletõrje 98. aastapäeva, jagades päästjatele ja tavainimestele aumärke ja tänukirju.

Teisipäeval KUMU auditooriumis peetaval üritusel saavad aumärgi 64 inimest, teatas päästeameti pressiesindaja neljapäeval BNS-ile. Kokku annab päästeamet välja kolm kuldristi, kolm hõberisti, 28 päästeteenistuse medalit ja 30 elupäästja medalit.

Ühtekokku tunnustab päästeamet 84 inimest, kelle hulgas on nii päästeameti töötajaid kui ka tavakodanikke, kes on näidanud üles erakordset vaprust inimeste elu ja vara päästmisel või on andnud märkimisväärse panuse päästevaldkonna arendamiseks.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob juulikuu Sinu tähemärgile?