Tallinna lennujaam pälvis rahvusvahelise reisiportaali tunnustuse

Seitsmesed

Rahvusvahelise reisiportaali Sleeping in Airports läbi viidud küsitluse kohaselt peavad reisijad Tallinna lennujaama Euroopas Helsingi ja Müncheni järel kolmandaks mõnusaimaks lennujaamaks, kogu maailma arvestuses paigutus Tallinna lennujaam üheksandale kohale, vahendab BNS.

Tallinna lennujaama juhatuse esimees Piret Mürk-Dubout on reisijatele positiivse tagasiside eest ülimalt tänulik. „Lennujaamal on selja taga erakordne aasta nii ehitustegevusest kui eesistumisest tingitud ümberkorralduste poolest, kuid sellele vaatamata on Tallinna Lennujaama pühendunud meeskond suutnud pakkuda reisijatele positiivseid üllatusi, mis meid taaskord maailma mõnusaimate lennujaamade nimekirja tippu on viinud,“ märkis Mürk-Dubout lennujaama teatel.

Portaalile laekunud tagasiside põhjal hindavad reisijad eelkõige just Tallinna lennujaama kodusust ja leidlikkust. Euroopa lennujaamade arvestuses kogus Tallinna lennujaam enim reisijate kommentaare, kus toodi muu hulgas positiivselt esile omanäolisi julgestusteadaandeid, Eestit tutvustavaid väravaid, võimalust pärast viimase lennu maandumist ja kohvikute sulgemist ise endale võileib teha. Portaali kokkuvõtte kohaselt on reisijatel lendu oodates tunne, nagu viibiksid nad lennujaama asemel oma koduses elutoas.

Sleeping in Airports on alates 1996. aastast tegutsev reisiportaal, mis kogub reisijate tagasisidet lennujaamade kohta üle maailma.

Kommentaarid puuduvad