Teletorn taasavab detsembris restorani

Seitsmesed

Tallinna Teletorn avab detsembris uuenenud restorani, teisipäeval allkirjastasid Tallinna Teletorni Sihtasutus ja Teletorni Kohvik OÜ koostöölepingu, vahendab BNS.

Teletorni juhataja Jüri Kriisemanni sõnul saab Teletorni restoranist taas koht, kus saab näha head vaadet ja süüa. "Hea eestimaine toit koos hea ning hooliva teenindusega annab põhjuse meid külastada oma pere jaoks tähtsatel päevadel ja aitab püsida jätkuvalt ligikaudu 160 000 külastajaga aastas kindlalt Eesti enimkülastatud turismiatraktsioonide esiviisikus," märkis Kriisemann pressiteate vahendusel.

Restorani juhataja Küllike Tammelaane sõnul on taasavatava restorani eesmärk olla eelkõige peresõbralk toitlustusasutus. "Akendest avaneb imeilus vaade, sarnased elamused peegelduvad ka taldrikul – meri, mets, värvid ja ilmakaared. Teeninduses soovime rõhku panna peresõbralikkusele, sisekujunduses teha kummarduse Teletorni kohviku algusaastatele," lisas Tammelaan.

Restorani menüüd hakkavad koostama külalispeakokad. Esimese talvise ja ka kevadise menüü autoriks on Pärnu restorani Piparmünt peakokk Vladimir Upeniek. Restorani sisekujunduse autoriks on sisearhitekt Lennart Lind.

Toidukoht avab külastajatele uksed selle aasta detsembris ning hakkab kandma nime Teletorni restoran.

Teletorni Kohvik OÜ on asutatud käesoleva aasta 5. oktoobril. Selle omanikud on Küllike Tammelaan ja Riina Aasma.

Kommentaarid puuduvad