Homme
21. okt
7...12
-2...8
Ülehomme
22. okt
8...12
4...11

Eesti

Tartu uus linnavolikogu koguneb linnapead valima

Foto: Hendrik Osula/Delfi
15:42 12. november 2017
Autor: BNS

Tartu uus linnavolikogu koguneb järgmisel nädalal linnapead valima.

Tartu raekoja saalis teisipäeval kell 16 koguneva volikogu päevakorras on lisaks linnapea valimisele veel ka Tartu linnavolikogu fraktsioonide registreerimine, linnavalitsuse liikmete arvu ja struktuuri kinnitamine, Tartu linnavalitsuse kinnitamine, linnavolikogu alatiste komisjonide moodustamine ning neile juhtide valimine ning revisjonikomisjoni liikmete valimine.

Samuti kinnitab volikogu linnavolikogu alatiste komisjonide koosseisud ja kiidab heaks volikogu poolt valitud ja ametisse määratud isikutele seoses teenistusest lahkumisega hüvitise maksmise.

Reformierakonna linnapeakandidaat on Urmas Klaas, abilinnapeakandidaate on kolm. Ettevõtluse, innovatsiooni ja linnamajanduse valdkonda hakkaks juhtima Raimond Tamm. Linnaplaneerimise, maakorralduse, arhitektuuri ja ehituse valdkonda kureeriks senine Tartu maavanem Reno Laidre. Sotsiaal- ja tervishoiu valdkonna eest hakkaks vastutama Tiia Teppan.

Koalitsioonileppe järgi on Keskerakonnal Tartus ka kaks abilinnapea kohta. Kultuuri, hariduse ja spordi eest vastutava abilinnapea kohale esitab Keskerakond senise haridusministeeriumi asekantsleri Madis Lepajõe, linnavarade ja rahanduse eest vastutava abilinnapea kohale keskkonnainspektsiooni büroo juhi Monica Ranna.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob oktoobrikuu Sinu tähemärgile?