Liikluskindlustusfond uuendas liikluskahjude kontrollipäringut

BNS

Liikluskindlustuse Fond (LKF) uuendas sõiduki liikluskahjudekontrolli veebipäringut, et seda oleks mugav kasutada nii mobiilis kui arvutis – aastas tehakse üle kahe miljoni päringu sõidukite liikluskahjude kohta.

"Iga kasutatud auto ostja peaks päringu tegema, sest see annab ülevaate sõidukiga minevikus toimunust. Päring näitab, kas sõiduk on liiklusregistris registreeritud ja kas see on sattunud liikluskindlustuse juhtumisse," ütles LKF-i juhatuse liige Lauri Potsepp, kelle sõnul on tegu LKF-i populaarseima veebiteenusega liikluskindlustuse kalkulaatori kõrval.

"Sõiduki liikluskahjude kontrolli uuendatud päringusse peab sisestama vähem andmeid, piisab sõiduki numbrimärgist või tehasetähisest ehk VIN-koodist. Päring on nüüd kasutajasõbralikum, sest see on kasutatav kõikides mobiilsetes seadmetes," märkis Potsepp.

Sõiduki liikluskahjude kontrolli päringu tulemused hõlmavad nii liikluskindlustuse kui sõidukikindlustuse ehk kaskokindlustuse juhtumeid. Päringut saab teha aadressil http://www.lkf.ee/kahjukontroll.

LKF-i veebilehel on veel võimalik kontrollida liikluskindlustuse kehtivust, võrrelda liikluskindlustuse hindu ning saada ülevaade liiklusõnnetuste asukohtadest Eestis.

LKF on liikluskindlustuse garantiifond, Eesti rohelise kaardi büroo, liikluskindlustuse registri pidaja ja liikluskindlustuse lepinguta sõidukite sundkindlustaja. LKF hüvitab registreerimata, sundkindlustusega ja tuvastamata jäänud sõidukiga tekitatud kahju. Samuti korraldab LKF liikluskindlustuse vaidluste lahendamist liikluskindlustuse lepitusorgani kaudu.

Kommentaarid puuduvad