Linn annab Nõmme gümnaasiumi spordihoone projekteerimiseks 40000 eurot

Seitsmesed

Tallinn annab tuleva aasta eelarves Nõmme gümnaasiumi spordihoone projekteerimiseks 40 000 eurot, vahendab BNS.

"Nõmme gümnaasiumi spordihoone ehitamise vajadusest on räägitud kaua. Umbes kümmekond aastat tagasi tuli teema jälle aktiivsemalt päevakorda, kuid siis jäi see soiku. Linnaosavalitsuse initsiatiivil tõmmati spordihoone detailplaneeringu menetlusprotsessile 2014. aastal taas hoog sisse ning 2015. aasta lõpus kehtestati detailplaneering, mis loob võimaluse Nõmme gümnaasiumi spordihoone ehitamiseks," ütles Nõmme linnaosa vanem Grete Šillis pressiteate vahendusel.

Šillise sõnul peaks projekt valmima 2018. aastal ning peale seda tuleb alustada ehitustöödega. "See on kindlasti objekt, mis investeeringute kavas järgneva nelja aasta jooksul oma koha peab leidma," lisas ta.

Raudtee tänav 73 ja Pargi tänav 2a kinnistute detailplaneeringu kohaselt on võimalik rajada Nõmme gümnaasiumi kinnistule kuni nelja maapealse ja kahe maa-aluse korrusega spordihoone. Lisaks on planeeringus antud heakorrastuse, haljastuse, juurdepääsuteede, parkimise ja tehnovõrkudega varustamise põhimõtteline lahendus. Spordikompleksi arhitektuurse idee autor on Peeter Pere Arhitektid OÜ.

Kommentaarid puuduvad