Homme
24. okt
3...8
0...7
Ülehomme
25. okt
4...8
-2...7

Eesti

Jää teke lõpetas navigatsioonihooaja Piirissaare liinil

15:44 17. detsember 2017
Autor: BNS

Kihnu Veeteed lõpetas seoses jää tekkega reisiparvlaeva Koidula navigatsioonihooaja Piirissaare-Laaksaare liinil.

Võrreldes mullusega sai parvlaev Koidula sõidutada reisijaid Piirissaarele ja tagasi pool kuud kauem, kuna mullu tuli hooaeg lugeda lõppenuks juba 30. novembril. Laev alustas taas reisijate teenindamist tänavu 11. aprillil.

Seitse meetrit lai ja 32 meetrit pikk Koidula valmis 2009. aasta varakevadel. Aluse ehitamine maksis üle 1,5 miljoni euro, millest suurem osa tuli euroliidu regionaalarengu programmist ja osa Eesti riigilt. Koidulale mahub poolsada reisijat ning kuus sõiduautot või neli sõiduautot ja buss.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob oktoobrikuu Sinu tähemärgile?