Novatours on tänavuseks suvehooajaks müünud 61 000 reisi

Seitsmesed

Baltimaades tegutsev reisifirma Novatours on tänavuse aasta suvehooajaks müünud klientidele 61 000 reisi; viimase kolme kuuga on võrreldes 2016. aasta sama perioodiga ostetud 84 protsenti rohkem puhkusereise.

Ettevõtte teatel on eeloleva suvehooaja reiside nõudlus varajaste tellijate hulgas rekordkõrgusel, olles peaaegu kahekordistunud.

"Üha enam inimesi saavad endale lubada puhkusereisi välismaal või on muutnud oma reisimist aasta jooksul sagedamaks. Samuti on puhkuse vältel tehtavate kulutuste hulk suurenenud. Need näitajad toetavad Baltimaade väga tugevat makromajandusliku seisu," ütles Novatours grupi peadirektor Linas Aldonis pressiteate vahendusel.

"Välismaal puhkuse veetmine annab garantii paremale ilmale. Rohkem kui kunagi varem eelistavad meie kliendid puhkusereisi planeerida varakult ette," ütles Aldonis.

Tema sõnul pole sel aastal viimase hetke reiside jahtijatel põhjust rõõmustamiseks, sest varajaste broneerijate hulk on samuti äärmiselt kõrge kõikides reisibüroodes ning mõnede populaarseimate kuurortide hotellid on juba praegu terve suve ulatuses broneeritud. Novatoursil on kogu 2018. aasta suvehooaja reisidest 30 protsenti juba praeguseks müüdud.

Varajaste tellijate hulk on viimase kolme aasta jooksul hüppeliselt tõusnud kõikides Balti riikides. 2015. aasta detsembriks oli ligi 20 000 klienti broneerinud oma suvereisi järgnevaks ehk 2016. aasta suveks. 2017. aasta suvereiside müügiga kasvasid need numbrid 33 000 ning 2018. aastal 61 000.

Baltimaade klientide seas on populaarseimateks sihtkohtadeks Türgi, Kreeka, Bulgaaria, Egiptus ja Hispaania.

Novatours on Baltimaade suurim reisikorraldaja, mis on turul tegutsenud alates 1999. aastast. Ettevõte plaanib tänavu siseneda Varssavi ja Nasdaq Vilniuse börsiturgudele.

Kommentaarid puuduvad