Lux Express toob Tallinn-Haapsalu kiirliinile täiendavad väljumised

Seitsmesed

Alates 1. veebruarist lisab Lux Express Tallinn-Haapsalu liinile uue hommikuse väljumise mõlemas suunas. Uue mugava kiirliini bussisõiduaeg kahe linna vahel on 1 tund ja  35 minutit.

Lux Express Eesti kommertsjuhi Märt Sibriku sõnul alustab bussifirma ekspressühenduse pakkumist, kuna on veendunud, et üha enam reisijaid otsustab auto asemel ühistranspordi kasuks. "Just seetõttu püüame pakkuda tipptasemel bussidega kiiret ühendust ka uute väljumiste puhul. Meie kogemus näitab, et inimesed on valmis linnade vahel liikumiseks vahetama auto bussi vastu, kui reis on mugav ja sõiduaega saab kasutada töötamiseks või lõõgastumiseks," rääkis Sibrik. 

Sibrik lisas, et alates käesoleva aasta algusest on Lux Expressi mugavad bussid teenindanud Tallinn-Haapsalu liini varasemaga võrreldes suuremas mahus ning täna võib öelda, et see muudatus on hästi vastu võetud. "Tallinn-Haapsalu liinil oleme tänavu jaanuaris vedanud juba pea 2000 reisijat rohkem kui möödunud aastal samal ajal. Nii siit kui ka teistelt Lux Expressi kaugliinidelt saadud kogemused näitavad, et Eesti bussisõitjad hindavad mugavat ühistransporditeenust. Mida rohkem inimesi ühistransporti kasutab, seda vähem on autosid maanteedel ja meie ökoloogiline jalajälg keskkonnale kordades väiksem.”

Veebruari alguses lisandub Lux Expressi sõidugraafikusse väljumine Tallinnast kell 6.50, mis jõuab Haapsallu kell 8.25, ja Haapsalust Tallinnasse kell 9.00, mis jõuab kohale 10.35. Uue väljumise puhul on tegemist esimese kiirliiniga, mis teeb Tallinna ja Haapsalu vahel 4 peatust: Vana-Pääsküla, Turba, Uuemõisa, Niine. Lisaks toimub väljumistel ka 2 nõudepeatust väljumiseks Vahtra peatuses Haapsalus ja Järvel Tallinnas. Bussi sõiduaeg on 1 tund ja 35 minutit, mis tähendab, et buss jõuab võrreldes teiste sama liini väljumistega kiiremini sihtpunkti.

Lux Express alustas käesoleva aasta algusest Tallinn-Haapsalu liinil ka sõidupiletite dünaamilist hinnastamist, mis muudab bussipileti alghinna madalamaks ja pakub tänu sellele paljudele reisijatele võimalust sõita senisest tunduvalt soodsamalt. Dünaamilise hinnastamise puhul saavad varajased ostjad soetada oma pileti internetist kõige soodsama hinnaga, mis Tallinn-Haapsalu liinil algab alates 2 eurost. Nõudluse ja bussi täituvuse kasvades tõuseb ka pileti hind.

Kokku on Lux Expressil on alates 1. veebruarist Tallinna ja Haapsalu vahel  iga päev 12 väljumist:

Tallinnast Haapsallu: kell 6.50, 10.00, 11.15, 13.30, 15.15 ja 18.30

Haapsalust Tallinnasse: kell 6.30, 9.00, 12.15, 13.30, 16.15 ja 17.30

Kommentaarid puuduvad