Toiduliidu rahva lemmiku toiduaine auhinna sai Maiuspala šokolaad

Seitsmesed

Toiduliidu korraldatud Eesti parima toiduaine rahva lemmiku tiitli võitis Maiuspala šokolaad, vahendab BNS.

Reedel lõppenud toiduliidu korraldatud Eesti tänavuse aasta parima toiduaine konkursi rahva lemmiku auhinna võitis Kalevi Maiuspala tume šokolaad täidisega, mis sai 2500 inimese poolthääle, teatas toiduliit.

"Maiuspala on olnud Eestis müügil alates 1956. aastast ning on tõestanud ennast tarbijate silmis juba aastakümneid. Kui kommikarp on olnud omal kohal ennekõike kingitusena külla või sünnipäevale minnes, siis Maiuspala šokolaad on saanud paljude Eesti maiasmokkade kingituseks iseendale – see on piisavalt väike ja seetõttu ka kommikarbist oluliselt soodsam," ütles toiduliidu juht Sirje Potisepp.

Rahva lemmiku hääletusel sai teise koha Nudist Peenjoogivabriku rabarberivein Rabarbra ning kolmanda koha FoodStudio punase veini kaste ettevõttelt Puljong OÜ.

Rahva lemmiku hääletamisel andsid tarbijad oma lemmiktoodetele kokku üle 12 000 hääle. Tooted, mida Eesti parima toiduaine konkursi hindamiskomisjon tunnustab kuldmärkidega, ning parimad piirkondlike väike-ettevõtete tooted kuulutatakse välja 25. aprillil.

Kommentaarid puuduvad