TTÜ tutvustab oma uuendatud magistrierialasid

Seitsmesed

Tallinna Tehnikaülikooli (TTÜ) õppejõud ning vilistlased tutvustavad 25. aprillil kell 17.30 ülikooli uuenenud magistrierialasid.

Infoõhtu algab TTÜ aulas ning jätkub erialapõhiste kohtumistega teaduskondades ja sinna on oodatud nii TTÜ kui teiste kõrgkoolide tudengid ja varasemate aastate lõpetajad. Infoõhtul tutvustatakse ülikooli vastuvõtutingimusi ning õppekorraldust, info selle kohta on eriti oluline just neile, kelle ülikoolilõpetamine jääb aastatetagusesse aega.

TTÜ õppeprorektor Hendrik Voll märkis, et kõige tähtsam elus on olla õigel ajal õiges kohas. "25. aprillil kell 17.30 on see õige aeg ja koht Tallinna Tehnikaülikooli magistrikavade infoõhtu. Just nüüd on õige aeg asuda õppima tehnikaülikooli magistriõppes. Oleme koostöös tööandjatega selle aasta vastuvõtuks uuendanud kõiki magistriõppe kavasid ning julgen kindlalt väita, nii häid magistrikavasid pole TTÜ-l varem olnud.“

Voll lisas, et tehnikaülikool ootab oma ridadesse parimatest parimaid ning ülikooli vastuvõtutingimused on kõige rangemad Eestis. „Selle tulemus on, et tehnikaülikooli vilistlaste hulgas on töötuse määr kaks protsenti ning palganumber väärikas. Usun, et sellesse seltskonda soovivad kuuluda nii meie enda kui ka teiste koolide bakalaureusekraadi, rakenduskõrghariduse või kutsekõrghariduse lõpetajad. Väga oodatud on õppima nii need, kes soovivad end juba õpitud erialal täiendada kui ka need, kes soovivad teha erialast kannapööret.“

Tehnikaülikooli magistriõppe infoõhtul saab teavet kõigi nelja teaduskonna kohta nii õppejõududelt, praegustelt magistrantidelt kui ka ülikooli vilistlastelt. Sel aastal 100. juubelit tähistav TTÜ ootab oma ridadesse andekaid ning töökaid magistrante, valikus on 43 uuenenud õppekava. Dokumentide vastuvõtt kestab 25. juunist kuni 4. juulini. Magistriõppesse saab kandideerida kas bakalaureusekraadi, rakenduskõrghariduse või kutsekõrghariduse baasilt.

Kommentaarid puuduvad