Taxify on üle maailma jõudnud 10 miljoni kasutajani

Seitsmesed

Transpordiplatvormil Taxify on praegusks üle maailma ligi 10 miljonit klienti ning platvormi kasutab 500 000 autojuhti; seejuures ootab ettevõte jätkuvalt Londonis litsentsi, et seal oma teenus taaskäivitada, vahendab BNS.

"Taxify on üsna erandlik, olles ainuke Euroopa ettevõtte, mis konkureerib globaalselt sõidujagamise valdkonnas suurte tegijatega USA-st ja Aasiast. Lisaks oleme näidanud, et kapitalimahukas valdkonnas, kus miljardikahjumid ei ole haruldased, on võimalik ka efektiivselt toimetada. Meie tugevus on olnud kohaliku turu mõistmine ja tark ressursikasutus. Viimase poole aasta jooksul on Taxify kasutajate arv üle maailma kahekordistunud," ütles Taxify tegevjuht ja kaasasutaja Markus Villig pressiteate vahendusel.

Taxify tegutseb praegu rohkem kui 20 riigis, keskendudes Euroopale ja Aafrikale. Tänavu avas Taxify oma teenuse ka mitmetes linnades Austraalias ja Mehhikos.

Möödunud kuuel kuul on Taxify laienenud nii Lääne-Euroopas Pariisi, Lissaboni ja Lyoni kui ka Ida-Euroopas Krakowi, Košice. Seejuures plaanib ettevõte jätkuvalt teenust avada Londonis ning on esitanud kohalikule transpordiametile vastava litsentsitaotluse.

Viis miljonit Taxify klientidest on pärit Aafrika riikidest nagu Lõuna-Aafrika Vabariik, Nigeeria ja Keenia. Märtsikuus teatas ettevõte, et Ida-Aafrika riikides Ugandas ja Keenias saavad kliendid tellida mootorratta, Tansaanias aga tuk-tuki. Keenia pealinnas Nairobis avas Taxify hiljuti uue teenuse nimega Taxify Go, mis pakub tellimiseks ökonoomseid väikeautosid ja seega ka soodsamat hinda.

Taxify on 2013. aastal asutatud eestimaine tehnoloogiafirma, mis arendab ülemaailmset transpordiplatvormi. Taxify kontorites töötab üle maailma 500 inimest, neist ligikaudu pooled Tallinnas asuvas peakontoris. Töötajate seas on muuhulgas nii tarkvaraarendajaid, andmeteadlasi, autojuhtide koolitusele ja haldamisele keskendunud operatiivtöötajaid kui ka klienditoe spetsialiste.

Kommentaarid puuduvad