Kalev Spa rekonstrueeritakse 11 miljoni euroga järgmise aasta märtsiks

Seitsmesed

Kalev Spa veekeskuse ja spordiklubi rekonstrueerimistööd lõppevad 2019. aasta märtsis, kuna projekt on esialgsest mahust tunduvalt suurenenud, lähevad tööd maksma umbes 11 miljonit eurot, vahendab BNS.

Avamistähtaeg pikenes võrreldes algselt planeerituga seetõttu, et tööde käigus ilmnes hoone osade ehituskonstruktsioonide oodatust halvem seisukord. Sellest tulenevalt oli vaja teha uusi ekspertiise ja põhiprojekti muudatusi, millised tõid kaasa täiendava ajakulu, teatas Kalev Spa.

Esialgu oli tööde maksumuseks hinnatud umbes 5 miljonit eurot. Praeguseks hetkeks on peatöövõtja AS Oma Ehitaja alustanud kogu majas aktiivse ehitustegevusega.

Renoveerimise- ja ehitusprojekti käigus uuendatakse kogu veekeskust, kuhu lisandub uusi atraktsioone, lõõgastusbassein, saunasid ja mullivanne. Täielikult renoveeritakse laste treeningu- ja vesiaeroobikabasseinid ning lastebassein.

Sportlastele ja harrastusujujatele säilivad täies mahus ja hiilguses nii populaarne 50-meetrine bassein ja Eesti ainsad hüppetornid. Täiesti uue teenusena avatakse vaikne spaa- ja lõõgastusala. Veekeskuse sisse ehitatakse osaline vahekorrus, kuhu rajatakse uued ja avarad spordiklubi ruumid. Uuendatakse kogu ventilatsioonisüsteem, kõik torustikud ja elektrivõrk.

Ehituse käigus lisandub hotelli 22 uut vanalinna-ja pargivaatega superior-klassi tuba, samuti ehitatakse uus restoran koos väliterrassi ning panoraamvaatega Kanutiaia parki. Tuntud kvaliteediga ilu- ja heaolukeskus saab majas privaatse ning hubase keskkonna hotelli südames.

Kalev Spa ehitustööd pidid algselt valmima möödunud aasta sügisel.

Kommentaarid puuduvad