Nordica alustab laupäevast lende Constantasse

Seitsmesed

Nordica kaubamärki kasutav riiklik lennufirma Nordic Aviation Group AS avab 16. juunil lennuliini Rumeenia suvituslinna Constantasse, vahendab BNS.

Nordica lendab Constantasse tänavu 16. juunist kuni 29. septembrini. Esialgu toimuvad lennud laupäeviti, 27. juunist lisandub kolmapäevane lend. Lend sihtkohta kestab 2 tundi ja 30 minutit ja pileti hind algab 89.90 eurot, teatas Nordica.

Nordica äriarendusjuhi Sven Kukemelki sõnul soovib Nordica pakkuda oma klientidele alternatiivseid sihtkohti vastukaaluks suurtele metropolidele. "Meie eesmärk on otsida teistsuguseid, põnevaid puhkusesihtkohti, mis võiksid Eesti inimestele avastamisrõõmu pakkuda ja kus kohapealne hinnatase annab võimaluse soodsaks soojaks suvepuhkuseks. Paljud on käinud Pariisis ja Roomas, kuid päikeselise kliima, kauni rannajoonega ning rikkaliku kultuuriga Rumeenia väärib igal juhul külastamist," ütles ta.

280 000 elanikuga Constanta on üks riigi vanimaid linnu, asutatud 600. aasta paiku. Rumeenia rannajoonel on üle 15 puhkusekuurordi ning liivarannad ja muud huviväärsused. Constanta asub enam kui 250 kilomeetri pikkusel rannajoonel laiuvate Rumeenia Musta mere puhkusekuurortide piirkonnas.

Kommentaarid puuduvad