Uber: eestlased sõidavad peamiselt lennujaama ja kaubanduskeskustesse

Seitsmesed

Transpordiettevõtte Uber teatel kasutavad Eesti kliendid teenust peamiselt lennujaama ning kaubanduskeskustesse sõitmiseks, vahendab BNS.

Eestis kolm aastat tegutsenud Uber teatas, et möödunud aasta juunist kuni käesoleva juunini on populaarseimaks sihtkohaks Tallinnas olnud Tallinna lennujaam. Võrreldes aasta varasemaga sõidud lennujaama kahekordistusid.

Populaarsuselt teiseks sihtkohaks oli Tallinna bussijaam. Lisaks transpordikeskustele on teenuse klientide seas populaarsed ka kaubanduskeskused ning kümne populaarseima sihtpunkti hulka kuulusid Viru Keskus, Solaris, Ülemiste ja Kristiine.

"Asjaolu, et peamisteks sihtkohtadeks on suuremad transpordikeskused on väga tavapärane – inimesed kasutavad sageli Uberit, et täiendada olemasolevaid ühistranspordi võimalusi. Olime aga üllatunud nähes nimekirjas nii palju kaubanduskeskusi. Kui Viru Keskus ja Solaris võivad kuuluda top kümne hulka, kuna toimivad mugava kohtumispaigana paljude tallinlaste jaoks, on Ülemiste ja Kristiine valdavalt poodlemisele suunatud keskused. Sellest võib järeldada tallinlaste soovi käia kaasas uusimate trendidega," ütles Uber Baltikumi tegevjuht Enn Metsar.

Uberi pingerea kolmandal kohal paikneb Telliskivi Loomelinnak, mille populaarsus kasvas kohalike sõitjate hulgas 15 protsenti ja turistide seas 25 protsenti.

Kommentaarid puuduvad