Ossinovski Palo lahkumisest: see kurvastab mind väga

Seitsmesed

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) liidri Jevgeni Ossinovski sõnul on tal väga kahju, et ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Urve Palo otsustas valitsusest ja poliitikast lahkuda.

“Urve teavitas mind oma otsusest lahkuda nii ministriametist kui ka erakonnast täna varahommikul. Nii hea inimese ja kogenud ministri lahkumine kurvastab mind väga, ent loomulikult austan tema otsust,” lausus Ossinovski. 

Urve Palo sõnul ei sündinud see otsus tal kergekäeliselt. “Lahkun hea tundega. Oleme nii erakonna, riigikogu kui ministeeriumi kolleegidega teinud koos palju. Oleme töötanud inimsõbralikuma, avatuma Eesti eest. Seisnud paremate transpordi- ja internetiühenduste ning ausa konkurentsi eest. Aidanud riigi poolt kaasa meie ettevõtluse arengule üle Eesti. Ja ma olen kindel, et töö jätkub,” sõnas Palo. 

Urve Palo on olnud ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister alates aastast 2016, eelnevalt majandus- ja taristuminister. Aastatel 2011–2014 oli riigikogu liige, aastatel 2009–2011 Viimsi abivallavanem ning 2007–2009 rahvastikuminister.

Kommentaarid puuduvad