Urve Palo astub ministrikohalt tagasi ja lahkub SDE-st

Seitsmesed

Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Urve Palo teatas esmaspäeval, et lahkub valitsusest ning samuti Sotsiaaldemokraatlikust Erakonnast, vahendab BNS.

"Tänasega saab üks oluline etapp minu elus läbi. Eile astusin välja sotsiaaldemokraatlikust erakonnast ja täna esitasin peaministrile lahkumisavalduse," kirjutas Palo sotsiaalmeedias.

"Olen kaalunud poliitikast lahkumist juba mõnda aega ja mulle tundub, et see aeg on nüüd käes. Tänan kõiki – ja teid oli oi kui palju – selle toreda, töise ja üsna pingelise aja eest. Loodetavasti kohtume taas," kirjutas Palo.  

"Lahkun hea tundega. Oleme nii erakonna, riigikogu kui ministeeriumi kolleegidega teinud koos palju. Oleme töötanud inimsõbralikuma, avatuma Eesti eest. Seisnud paremate transpordi-ja internetiühenduste ning ausa konkurentsi eest. Aidanud riigi poolt kaasa meie ettevõtluse arengule üle Eesti. Ja ma olen kindel, et töö jätkub. Kui ma 12 aastat tagasi tegin otsuse astuda sotside ridadesse, ei osanud ma arvata, et jään poliitikasse nõnda kauaks. On olnud põnev ja väljakutsete rohke aeg," jätkas Palo.

Ta märkis siiski, et kavatseb naasta riigikogusse kuni selle ametiaja lõpuni järgmise aasta kevadel.  

"Olen Riigikogus oma mandaadi lõpuni ja järgmistel riigikogu valimistel ei kandideeri. Küllap pärast seda jõuan taas ringiga ettevõtlusesse tagasi," lõpetas Palo.

Kommentaarid puuduvad