Tammsaare–Tondi–Rahumäe ristmiku liikluskorraldus muutub taas

Seitsmesed

Tallinnas algab esmaspäeval Tammsaare–Tondi–Rahumäe ristmiku neljanda etapi ehitus ja seetõttu muudetakse seal ajutist liikluskorraldust järgnevaks kaheks nädalaks ehk kuni 27. augustini, vahendab BNS.

Mustamäe–Ülemiste suunal pääseb läbi ristmiku kahes sõidurajas ning Ülemiste–Mustamäe suunal ühes sõidurajas. Avatakse parempööre Tammsaare teelt Rahumäe teele ning Rahumäe teelt Tammsaare teele. Tondi tänavalt on ristmikule väljasõit suletud. Ühtlasi on ristmikul keelatud kõik vasakpöörded.

Bussiliinid 23 ja 61 on suunatud ümbersõidule. Liin number 23 suunatakse Kadaka liiklussuunal ümbersõidule Tondi tänava, Linnu tee, Nõmme tee, Tammsaare tee ja Rahumäe tee kaudu. Ümbersõidul on peatused Linnu teel Västriku peatuses. Bussijaama suunal on ümbersõit marsruudil Rahumäe tee, Tervise tänav, Retke tee, Nõmme tee, Linnu tee ja Tondi tänav – peatused on Retke teel Lastehaigla ja Retke tee peatustes ning Linnu teel Västriku peatuses.

Liin number 61 on suunatud ümbersõidule Tammsaare tee, Rahumäe tee, Tervise tänava, Elektroni tänava, Rahumäe tee ja Tervise tänava kaudu. Energia peatus on Rahumäe teel pärast Elektroni tänava ristmikku.

Ehitustööd lõpevad lepingu järgi 16. septembril. Ristmik avatakse liiklusele täismahus aga juba 31. augustil.

Kommentaarid puuduvad