Elisa tõstab teenindajate ja müügitöötajate palka ligi 20 protsenti

Seitsmesed

Telekommunikatsioonifirma Elisa tõstab septembrist pooletuhandel esinduse, telemüügi, teeninduse ja tehnilise halduse töötajal brutopalka keskmiselt 20 protsendi võrra, vahendab BNS.

Täpsemalt ulatub Elisa eesliini töötajate töötasu septembrist keskmiselt 1300 euroni.  "Eesliini töötaja on esimene, kes meie kliendiga kokku puutub ning anname nii selge signaali, et väärtustame nende tööd kõrgelt,“ ütles Elisa juhatuse liige Andrus Hiiepuu pressiteate vahendusel.

Hiiepuu lisas, et Elisa ootab tööle ka noori, kes peale gümnaasiumi lõppu veel täpselt ei tea, mis eriala sooviksid õppida. "Rõõm on näha, et üha rohkem noori huvitubki töövestlusel pigem võimalustest enda arendamiseks ja karjääriredelil tõusmiseks," sõnas ta.

Elisa Eesti AS on Soome Elisa kontserni osa. Ettevõte pakub mobiilside, interneti püsiühenduse ja TV-teenuseid ning pakub ettevõtetele ja avalikul sektorile võrgu- ja IT infrastruktuurilahendusi. Ettevõtte käive oli 2017. aastal 157,9 miljonit eurot. Ettevõttes töötab ligi 1000 töötajat.

Kommentaarid puuduvad