Doonortelgid peatuvad Raplas

Seitsmesed

Doonortelkide suvetuur jätkub ja järgmisena saab telke kohata pärast taasiseseisvumispäeva pidustusi teisipäeval Raplas., vahendab BNS.

Põhja-Eesti Regionaalhaigla verekeskus kutsub Rapla Kultuurikeskuse juurde verd loovutama teisipäeval ja kolmapäeval kella 12-18. 

Selle suvel on doonoritelke külastanud juba üle 1600 heategija. Regionaalhaigla verekeskuse doonorluse arendusjuht ning doonoritelkide ellukutsuja Ülo Lomp avaldas heameelt, et doonoritelkides kogutud pea 760 liitri verega on palju abivajajaid aidatud.

” Doonoritelgis on alati mõnus meeleolu, tehakse toredaid loosimisi ning vereloovutajaid ja lapsi lõbustab pelikan Dona. Kõik terved ja abivalmis Raplamaa inimesed on Raplasse väga oodatud,“ lisas Lomp.

Ta juhib tähelepanu, et johtuvalt haiglate tellimustest, on viimasel ajal eriti suur nõudlus kõigi veregruppide reesusnegatiivse vere suhtes, kuid kiirete suvekuude tõttu vajavad ka kõikide teiste veregruppide varud täiendamist ning lisaks püsidoonoritele on kindlasti oodatud ka esmaloovutajad.

Kommentaarid puuduvad