Alexela plaanib ka tulevikus avada uusi tanklata kohvik-poode

Seitsmesed

Alexela tanklakett, mis avas kolmapäeval ametlikult kaks tanklata kohvik-poodi, plaanib jätkata antud ärisuuna arendamist ning juba avatud mugavuspoodidele tuleb ettevõtte teatel kindlasti lisa, vahendab BNS.

Alexela keti esimestest mugavuspoodidest üks asub Rotermanni kvartalis Alexela majas ja teine Vabaduse väljaku lähistel Pärnu maantee 15 asuva Kawe Plaza büroohoone esimesel korrusel. "Sarnaseid ilma tanklata mugavuspoode on meil plaanis avada veel. Sisuliselt on tegemist ilma tanklata kohvik-poodidega, mis asuvad kesklinna tuiksoonte läheduses, pakkudes head kohvi ja karastusjooke ning kiirestivalmivat sööki mugavalt ühest kohast," ütles Alexela juht Maria Helbling pressiteate vahendusel.

Tema sõnul on Alexela Kawe ja Roseni mugavuspoodide avamisega on enda jaoks pannud alguse uuele ärisuunale. "Kui tanklates ja tanklapoodides on meie peamisteks klientideks autodega liiklejad, siis ilma tanklata mugavuspoodide loomise mõte on enim inspiratsiooni saanud just linnainimese vajadustest, kes sageli liiklevad jalgsi ja üha enam ka ühistransporti või muid alternatiivseid transpordiviise kasutades," selgitas Helbling.

Nii Alexela Roseni kui ka Kawe mugavuspoed on olnud avatud tänavu suvest.

Alexela on Eesti kapitalil põhinev valdusfirma, mis koondab viimase paarikümne aasta jooksul ühtse omanikeringiga seotud ettevõtted ühisesse struktuuri. Ettevõte annab tööd enam kui 1000 inimesele ning tegutseb kolmes valdkonnas: energeetika, metallitööstus ja põlevkivikeemia.

Kommentaarid puuduvad