Hendrik Agur lahkub GAG-i direktori kohalt

Seitsmesed

Tallinna Gustav Adolfi Gümnaasiumi (GAG) direktor Hendrik Agur teatas, et lahkub detsembri lõpus koolijuhi ametist ning jätkab uuel aastal haridus- ja teadusministeeriumi ametnikuna, vahendab BNS.

"Lahkun Gustav Adolfi Gümnaasiumi direktori ametist 29. detsembril 2018 ning teen seda kerge südamega. Loodetavasti asub uus juht ametisse alates 29. detsembrist," kirjutas Agur kooliperele saadetud läkituses.

Agur lisas, et alustab uuest aastast tööd haridus- ja teadusministeeriumis, asudes koordineerima riigigümnaasiumide rajamist. 

"Arvan, et olen oma missiooni Gustav Adolfi Gümnaasiumi ees täitnud ning nüüd oleks aus usaldada Gustav Adolfi Gümnaasiumi juhtimine uuele inimesele, kes tuleb oma mõtete, energia ja aktsentidega ning annab koolile uut hingamist. Soovin kogu südamest, et meie vana kooli traditsioonid jätkuksid, väärtused oleksid jätkuvalt kõrges aus ning organisatsiooni areng saaks värskemad aktsendid uue juhi targal eestvedamisel," kirjutas Agur, kes on GAG-i juhtinud alates 2005. aasta 29. detsembrist.

Agur oli aastatel 2011 - 2018 erakonna Isamaa (endise nimega Isamaa ja Res Publica Liit) liige, kuid astus tänavu septembris Isamaast välja ning lubas liituda erakonna moodustamisest teatanud liikumisega Eesti 200.

Kommentaarid puuduvad