Mida toob juulikuu Vähile?

Seitsmesed uudised

  • Juuni lõpul sündinud vähk. 22.juuni -1. juuli

Jupiteri, Uraani, Neptuuni, Pluto ja Marsi  elumuutev mõju sinul juulis ei tule esine Aga samas jõuab juuli lõpul Saturn sinu Päikest ja soove mõjutama .

Sa jõuad oma majandusliku eluga veidi edasi sul on veidi ülearust raha ja sa suudad osta nii mõndagi. Kui sul on enda äri, siis sinu äri hakkab veidi edenema. See ongi ainuke muutus, mis sinu elus nüüd juuli lõpus toimub. Ülejäänud elu valdkonnad jäävad kõik varju.

  • Juuli alul sündinud vähk. 2.juuli– 12. juuli

Jupiter on  sul kuni 20. juulini heas seisus ainult nüüd liigub ta kiiresti õiges suunas ja lahendab kiiresti sinu suuri asju.  Soodne aeg reisideks, Välismaale tööleminekuks ja väikeseks ametikõrgenduse saamiseks.

Võimalik just praegu ametikõrgendus ja sobiv aeg ülikooli astuda. Sobiv aeg reisida. Suure  rõõmsa illusiooni täitumise aeg.

Saturn näitab endiselt normaalset aga siiski vähe edukat majanduselu. Ülimalt rahulik ja edukas elu jätkub.

Aga, kuna ka Saturn liigub ikka veel tagurpidi, siis on praegu õige aeg võita populaarsust, ametialast ja majanduslikku edu teiste arvelt. Sul on sobiv aeg väikest laenu võtta. Raha kokkuhoid on alati soovitav.

Neptuuni hea mõju jätkub nüüd pikalt. Emotsionaalne elu tasakaalustub, elu muutub veidi rõõmsamaks. Raskeid haigusi, ega midagi eriti ebameeldivat ei ole tulemas. Võid vähesel määral endale ka midagi meeldivat lubada. Veidi puhkust, veidi kinnisvaraga tegevust. Positiivne meeleolu pärast arstide ja haiglate külastamist.

Plutol on pikka aega  erakordne osa sinu elus ka edaspidi. Pluto on sinule vastasseisus ja toob kindlaid muudatusi majanduslikesse lepingutesse  ja annab võimalused abiellumiseks, samas võivad saavutada juba abiellunud inimesed uue abielu taseme. Ka lahutus ja uus elu uue abikaasaga võivad edukalt aset leida. Maksude maksmine on aga pinge all. Pluto liigub ju väga aeglaselt ja selline olukord jätkub pikalt.

  • Juuli keskel sündinud vähk. 13.juunli – 22.juuni.  

Marsi  väga hea mõju sinule jätkub ka juulis, aga nüüd liigub Mars  kiiresti edaspidi. Mis tähendab küll suurt suhtlemist, koostööd ja muidu armatsemist, aga nüüd arenevad ka needsamad suhted kiiresti. 

Jupiter hakkab sind mõjutama alates 20. juulist. Ta on heas seisus ainult nüüd liigub ta kiiresti õiges suunas ja lahendab kiiresti sinu asju.  Selle aja sees lahenevad sinu küllaltki tähtsad asjad ja põhiprobleemid

Uraan  jätkab oma väga halva mõjuga ja toob esile  lahkehelid sõprade ja organisatsioonidega ning lisab siia veel raskused juriidilistes asjades. Juunis liigub Uraan veel kiiremini ja  halb mõju läheb kiiremini lähitulevikus mööda. Ole ettevaatlik liikluses, politsei jälgib just sind.

Teised planeedid sulle ka juulis erilist mõju ei avalda. 

Kommentaarid puuduvad