Mida toob juulikuu Lõvile?

Seitsmesed uudised

Juuli lõpul sündinud lõvi. 23. juuli – 2. august.

Jupiteri, Uraani, Neptuuni, Pluto ja Marsi  elumuutev mõju sinul juulis ei esine, aga samas jõuab juuli lõpul Saturn sinu Päikest ja soove mõjutama.

Sa jõuad oma majandusliku eluga haripunkti, sul on raha ja sa suudad osta, mida iganes soovid. Kui sul on enda äri, siis sinu äri hakkab edenema suure hooga. See ongi ainuke muutus, mis sinu elus nüüd toimub. Ülejäänud elu valdkonnad jäävad kõik varju.

Augusti algul sündinud lõvi. 3. – 12 august.

Jupiter on  sulle kuni 20. juulini nõrgas, aga heas seisus. Ainult nüüd liigub ta kiiresti õiges suunas ja lahendab kiiresti sinu asju. Selle aja sees lahenevad sinu väikesed põhiprobleemid

Saturn on sul ka juulis väga soodsas asendis ja toob jätkuvalt esile sinu elu kõrgpunkti ametis ja ka rahalistes asjades. Aga, kuna ka Saturn liigub ikka veel tagurpidi, siis on praegu õige aeg võita populaarsust, ametialast ja majanduslikku edu teiste arvelt. Sul on sobiv aeg laenu võtta, aga ainult 5 aastaks. Raha kokkuhoid on alati soovitav.

Neptuuni väike hea mõju jätkub nüüd pikalt. Emotsionaalne elu tasakaalustub, elu muutub veidi rõõmsamaks. Raskeid haigusi, ega midagi eriti ebameeldivat ei ole tulemas. Võid vähesel määral endale ka midagi meeldivat lubada. Veidi puhkust, veidi kinnisvaraga tegevust. Positiivne meeleolu pärast arstide ja haiglate külastamist.

Pluto avaldab sulle jätkuvalt halba mõju, sul on ikkagi mõningaid raskusi oma ameti- ja rahaliste lepingutega ning rahaliste suhetega, vaatamata Saturni heale seisule. Raskusi abielus, erimeelsused raha paigutamise osas. Ei ole ka soovitav ise lepinguid muuta need  on sulle kahjulikumad ja ebameeldivamad. Raskusi arvete maksmisel. See aspekt on pikaajaline, sest Pluto liigub väga aeglaselt. Saturni hea seis leevendab Pluto ebameeldivusi tunduvalt.

Augusti keskpaigas sündinud lõvi. 13. – 23. august.

Mars annab sulle ka juulis väga halba aspekti. Mis tähendab, et  sind ootavad ees samad raskused armastuses, suured raskused suhtlemises, koostöös ja raskused seiklustel. Õnneks liigub Mars kiiresti edaspidi ja sinu halvad suhted lõdvenevad sama kiiresti. Parem ära võta midagi uut ette ja ära seikle.

Jupiter hakkab sind mõjutama alates 20. juulist. Ta on nõrgas aga heas seisus ainult nüüd liigub ta kiiresti õiges suunas ja lahendab kiiresti sinu asju. Selle aja sees lahenevad sinu väikesed põhiprobleemid

Uraan jätkab sinu elu muutmist paremuse suunas. Sul jätkub intensiivne  väga hea  periood, kus sul on tegemist sõprade, organisatsioonide ja juriidiliste probleemidega, ilmuvad ka uued sõbrad, soodne aeg liituda organisatsioonidega. Teised planeedid sulle ka juulis erilist mõju ei avalda. 

[embed]http://www.tv3play.ee/play/749518[/embed]

Kommentaarid puuduvad