Mida toob juulikuu Amburile?

Seitsmesed uudised

Novembri  lõpul sündinud ambur. 23. nov. – 2. detsember.

Jupiteri, Uraani, Neptuuni, Pluto ja Marsi  elumuutev mõju sinul juulis ei esine. Aga samas jõuab juuli lõpul Saturn sinu Päikest ja soove mõjutama.

Sa oled ikka veel oma majandusliku elu pöörispunktis ja pead arvestama, et see seis ei möödu niipea. Saturn liigub tagurpidi ja seisab vahetevahel paigal. Sa oled kaotanud palju oma tööosast, ametist ja rahast ja oled ilmselt ka lootusetus meeleolus. Lõppes sinu 28-aastane majandustsükkel. Ära proovi ise midagi ette võtta. Nagunii, ei tule juulis, ega ka augustis veel midagi välja. Oota! Oota!  Suvel ei saa reega sõita. Tegutse alles aasta lõpus – õigel ajal. Siis saad alustada uues ametis või asutada oma ettevõte.

See on ainus, mis sinu elus nüüd juuli lõpus toimub. Ülejäänud elu valdkonnad jäävad kõik varju.

Detsembri algul sündinud ambur. 3. – 12. detsember.

Jupiteri väga halb mõju jätkub kuni 20. juulini. Sa küll oled sunnitud tähtsaid otsustusi tegema, aga kõik vaidlevad sulle vastu, võimalik, et sa teedki  ise valed otsustused. Ka sinu kohta tehtavad otsustused ametialal on sulle kahjulikud. Õnneks on hakanud Jupiter edaspidi liikuma ja paistab, et juuli lõpul sinu asjad edenevad.

Saturn  on sul ikka veel  Päikese peal ja ka sinu ameti- ja teenistusepööre jätkub. Ametikoht ja teenistus on ohus. Kõik asjad venivad, sest Saturn liigub praegu lisaks veel tagurpidi. Sa pead midagi muutma või juurde õppima, et oma ametis jätkata, muidu oled töötu. Kui sul kõik õnnestub on esimesed tulemused viie aasta pärast käes. Aga viis aastat on pikk aeg.

Neptuuni  väga halb mõju jätkub ka edaspidi. Peale seda emotsionaalne elu hakkab tasapisi põhja langema. Tuleb pikk depressiooni aeg. Vanematel inimestel algab peale haiguste aeg, kurjategijad ja vargad võivad vanglasse sattuda. Lõbustused toovad endaga kaasa suuri kukkumisi. Arstidelt ei ole sul abi loota. Suurte ebameeldivate emotsioonide aeg.

Pluto  avaldab sulle ikka nõrka, aga head mõju. Lepinguasjad on korras ja vallalistel on õige aeg abielluda. Arved saad korralikult makstud. Pluto mõju on pikaajaline. Selline seisund sinu asjades jätkub veel.

Detsembri  keskpaigas sündinud ambur. 13. – 29. detsember.

Marsi  nõrk hea mõju jätkub, aga nüüd liigub Mars  kiiresti edaspidi. Mis tähendab küll väikestviisi suhtlemist, koostööd ja muidu armatsemist, aga nüüd arenevad ka needsamad suhted kiiresti. 

Jupiteri väga halb mõju jõuab sinuni 20. juulist alates. Sa küll oled sunnitud tähtsaid otsustusi tegema, aga kõik vaidlevad sulle vastu, võimalik, et sa teedki  ise valed otsustused. Ka sinu kohta tehtavad otsustused ametialal on sulle kahjulikud. Õnneks on hakanud Jupiter edaspidi liikuma ja paistab, et sinu halb seis lõpeb rutem, kui sa arvad.

Uraan jätkab sinu elu muutmist paremuse suunas. Sul jätkub intensiivne  periood, kus sul on tegemist sõprade, organisatsioonide ja juriidiliste probleemidega mis saavad jälle hoo sisse, ilmuvad ka uued sõbrad, soodne aeg liituda organisatsioonidega. Teised planeedid sulle ka juulis erilist mõju ei avalda. 

[embed]http://www.tv3play.ee/play/749825[/embed]

Kommentaarid puuduvad