Mida toob juulikuu Kaaludele?

Seitsmesed uudised

Septembri lõpul sündinud kaalud. 24.septembrist – 3. oktoobrini. 

Jupiteri, Uraani, Neptuuni, Pluto ja Marsi  elumuutev mõju sinul juulis ei esine, aga samas jõuab juuli lõpul Saturn sinu Päikest ja soove mõjutama.

Sa jõuad oma majandusliku eluga haripunkti, sul on raha ja sa suudad osta, mida iganes soovid. Kui sul on enda äri, siis sinu äri hakkab edenema suure hooga. See ongi ainuke muutus, mis sinu elus nüüd toimub. Ülejäänud elu valdkonnad jäävad kõik varju.

Oktoobri  algul sündinud kaalud.  4. – 13. oktoober.

Jupiter on sulle kuni 20. juulini nõrgas, aga heas seisus. Ainult nüüd liigub ta kiiresti õiges suunas ja lahendab kiiresti sinu asju. Selle aja sees lahenevad sinu väikesed põhiprobleemid

Saturn  on sul ka juulis soodsas asendis ja toob jätkuvalt esile sinu elu kõrgpunkti ametis ja ka rahalistes asjades. Aga, kuna ka Saturn liigub ikka veel tagurpidi, siis on praegu õige aeg võita populaarsust, ametialast ja majanduslikku edu teiste arvelt. Sul on sobiv aeg laenu võtta, aga ainult 5 aastaks. Raha kokkuhoid on alati soovitav.

Neptuuni  väike hea mõju jätkub nüüd pikalt. Emotsionaalne elu tasakaalustub, elu muutub veidi rõõmsamaks. Raskeid haigusi, ega midagi eriti ebameeldivat ei ole tulemas. Võid vähesel määral endale ka midagi meeldivat lubada. Veidi puhkust, veidi kinnisvaraga tegevust. Positiivne meeleolu pärast arstide ja haiglate külastamist.

Pluto avaldab sulle jätkuvalt halba mõju, sul on ikkagi mõningaid raskusi oma ameti- ja rahaliste lepingutega ning rahaliste suhetega, vaatamata Saturni heale seisule. Raskusi abielus, erimeelsused raha paigutamise osas. Ei ole ka soovitav ise lepinguid muuta, need on sulle kahjulikumad ja ebameeldivamad. Raskusi arvete maksmisel. See aspekt on pikaajaline, sest Pluto liigub väga aeglaselt. Saturni hea seis leevendab Pluto ebameeldivusi tunduvalt.

Oktoobri  keskpaigas sündinud kaalud.  14. -  23. oktoober.

Marsi  nõrk hea mõju jätkub, aga nüüd liigub Mars kiiresti edaspidi. Mis tähendab küll väikestviisi suhtlemist, koostööd ja muidu armatsemist, aga nüüd arenevad ka needsamad suhted kiiresti. 

Jupiter hakkab sind mõjutama alates 20. juulist. Ta on nõrgas aga heas seisus ainult nüüd liigub ta kiiresti õiges suunas ja lahendab kiiresti sinu asju. Selle aja sees lahenevad sinu väikesed põhiprobleemid.

Uraan jätkab sinu elu muutmist. Uraan on sulle vastasseisus. Sul on alanud uus periood, kus sõbrad ja organisatsioonid on sinust maailmavaateliselt ja füüsiliselt kaugenenud, on tekkinud tülid. Sul on tegemist uute halbade sõpradega, organisatsioonidega ja mõnel ka politseiga. Esinevad avariid ja tehnilised vahendid ning tööriistad purunevad.  See alanud periood kestab pikalt, sest Uraan liigub aeglaselt. Teised planeedid sulle ka juulis erilist mõju ei avalda. 

[embed]http://www.tv3play.ee/play/749834[/embed]

Kommentaarid puuduvad