Mida toob juulikuu Skorpionile?

Seitsmesed uudised

Oktoobri lõpul sündinud skorpion. 24. okt. – 2. november.

Jupiteri, Uraani, Neptuuni, Pluto ja Marsi  elumuutev mõju sinul juulis ei esine, aga samas jõuab juuli lõpul Saturn sinu Päikest ja soove mõjutama.

Sa jõuad oma majandusliku eluga veidi edasi sul on veidi ülearust raha ja sa suudad osta nii mõndagi. Kui sul on enda äri, siis sinu äri hakkab veidi edenema. See ongi ainuke muutus, mis sinu elus nüüd juuli lõpus toimub. Ülejäänud elu valdkonnad jäävad kõik varju.

Novembri algul sündinud skorpion. 3. - 12. november.

Jupiter on  sul kuni 20. juulini heas seisus ainult nüüd liigub ta kiiresti õiges suunas ja lahendab kiiresti sinu suuri asju. Soodne aeg reisideks, Välismaale tööleminekuks ja väikeseks ametikõrgenduse saamiseks. Võimalik just praegu ametikõrgendus ja sobiv aeg ülikooli astuda. Sobiv aeg reisida. Suure  rõõmsa illusiooni täitumise aeg.

Saturn näitab endiselt normaalset aga siiski vähe edukat majanduselu. Ülimalt rahulik ja edukas elu jätkub. Aga, kuna ka Saturn liigub ikka veel tagurpidi, siis on praegu õige aeg võita populaarsust, ametialast ja majanduslikku edu teiste arvelt. Sul on sobiv aeg väikest laenu võtta. Raha kokkuhoid on alati soovitav.

Neptuuni väga hea mõju jätkub. Emotsionaalne elu tasakaalustub, elu muutub veidi rõõmsamaks. Raskeid haigusi, ega midagi eriti emotsionaalset ebameeldivat ei ole tulemas. Võid suurel hulgal endale ka midagi meeldivat lubada. Palju puhkust, veidi kinnisvaraga tegevust. Positiivne meeleolu pärast arstide ja haiglate külastamist.

Pluto mõju on sulle pikka aega hea. Sama olukord jätkub ka edaspidi. Sul on ka võimalik väga soodsaid majanduslikke lepinguid sõlmida. Vallalistel on soodne aeg abiellumiseks, abieluinimeste suhted on head. Arvete maksmisega pole probleeme. Soodne ka välismaal pikaajalisi rahalisi lepinguid sõlmida.

Novembri  keskel sündinud skorpion. 13- 22. november

Mars liigub ikka veel sinu Päikese peal, mis toob sulle kirglikku uut armastust või siis uut suhete soojenemist oma abikaasaga. Samuti uusi koostööpartnereid ja ka uusi alluvaid, kes sinu sõna kuulavad. On oodata uusi ettevõtmisi ja uusi seiklusi. Mars liigub nüüd kiiresti õiges suunas ja sinu suhted arenevad ka kiiresti kinnistumise suunas.

Jupiter hakkab sind mõjutama alates 20. juulist. Ta on heas seisus ainult nüüd liigub ta kiiresti õiges suunas ja lahendab kiiresti sinu asju.  Selle aja sees lahenevad sinu suuremad põhiprobleemid.

Uraan jätkab sinu elu vähest muutmist, sõprade, organisatsioonide ja juriidilised probleemid jätkuvad lahenemise suunas, ilmuvad ka mõned uued sõbrad, soodne aeg liituda organisatsioonidega. Sul jätkub sõpradega suhtlemise aeg ja võimalik ka teatud uus tegevusvaldkond organisatsioonides. Siiski jäävad sinu sõprussidemed sel ajal nõrgaks. Teised planeedid sulle ka juulis erilist mõju ei avalda. 

[embed]http://www.tv3play.ee/play/749855[/embed]

Kommentaarid puuduvad