Mida toob juulikuu Kaladele?

Seitsmesed uudised

Veebruari  lõpul sündinud kalad. 19. – 28. veebruar.

Jupiteri, Uraani, Neptuuni, Pluto ja Marsi elumuutev mõju sinul juulis ei esine, aga samas jõuab juuli lõpul Saturn sinu Päikest ja soove mõjutama.

Sa seisad ikka veel silmitsi oma majanduslike ametiraskustega ja pead arvestama, et see seis ei möödu niipea. Saturn liigub tagurpidi ja seisab vahetevahel paigal. Su rahaline seis on kehva ja sa oled ilmselt ka lootusetus meeleolus. Ära proovi ise midagi ette võtta, nagunii ei tule juulis, ega ka augustis veel midagi välja. Oota! Oota!  

See ongi ainuke jama, mis sinu elus nüüd juuli lõpus toimub. Ülejäänud elu valdkonnad jäävad kõik varju.

Märtsi algul sündinud kalad. 1. – 10. märts

Jupiter on sinu Päikesega vastasseisus kuni 20. juulini ja näitab suuri muudatusi sinu elus. Võimalik et ka ametialast muudatust, kas tõusu ametis või langust. Õnneks liigub Jupiter juba edaspidi ja lahendab nüüd sinu asjad õiges suunas ja kiiresti. Tee tähtsaid otsustusi ja muuda oma elu soovitud suunas. Pea meeles, et pööre peab igal juhul toimuma, ära punni vastu. Tähtaeg on 20. juuli.

Saturni halb seis jätkub ka edaspidi. Sinu ametiraskused venivad, sest ka Saturn liigub jätkuvalt tagurpidi, sul on rahalisi raskusi kui kõik raskused läbi, läheb sinu tööelu endistes rööbastes edasi. Hiljem saad ka üle oma rahalistest raskustest.

Neptuun jätkab seisu sinu Päikese peal ja näitab, et sinu elus hakkavad  toimuma emotsioone mõjutavad muudatused. Muudatused hõlmavad lõbustusi, puhkust, ravimi asju ja kinnisvara ning maavalduste asju.  Nüüdsest alates sinu suhe  nendesse asjadesse muutub pikkamööda täiesti uueks, sa pead emotsionaalseid lahinguid lööma, et uut elujärku alustada. Sa pead tõeliselt midagi muutma. Sind ootab ees emotsionaalne ümbersünd, su närvid lähevad läbi või muutud teatud elunähtuste vastu külmakõhuliseks.

Pluto mõju on sulle endiselt hea. Sul on võimalik väga soodsaid majanduslikke lepinguid sõlmida. Vallalistel on soodne aeg abiellumiseks, abieluinimeste suhted on head. Arvete maksmine on sul nalja-asi. Pluto liigub aeglaselt ja selline seis sinu asjus kestab.

Märtsi keskpaigas sündinud kalad. 11. – 20. märts.

Marsi  väga hea mõju jätkub aga nüüd liigub Mars  kiiresti edaspidi. Mis tähendab suuremas plaanis suhtlemist, koostööd ja muidu armatsemist, aga nüüd arenevad ka needsamad suhted kiiresti. 

Jupiter jõuab sinu Päikesega vastasseisu alates 20. juulist ja näitab suuri tulevasi muudatusi sinu elus. Võimalik et ka ametialast muudatust, kas tõusu ametis või langust. Õnneks liigub Jupiter juba edaspidi ja lahendab nüüd sinu asjad õiges suunas ja kiiresti. Tee tähtsaid otsustusi ja muuda oma elu soovitud suunas. Pea meeles, et pööre peab igal juhul toimuma, ära punni vastu. 

Uraan jätkab sinu elu muutmist paremuse suunas. Sul jätkub vaikne hea periood, kus sul on tegemist sõprade, organisatsioonide ja juriidiliste probleemidega. Võimalik et ilmuvad ka mõned uued sõbrad, soodne aeg liituda organisatsioonidega. Teised planeedid sulle ka juulis erilist mõju ei avalda. 

[embed]http://www.tv3play.ee/play/750378[/embed]

Kommentaarid puuduvad