Mida toob augustikuu Lõvile?

Seitsmesed uudised

Juuli lõpul sündinud lõvi. 23. juuli – 2. august.

Jupiteri, Uraani, Neptuuni ja Pluto elumuutev mõju sinule ei tule esine ka augustis. 

Aga 3.-21. Augustini  on  Mars sinu elu korraldamas. Õnneks  on Mars väga heas seisus ja lisab sinu Päikesele palju energiat ning kõik sinu koostöö,  aktiivne suhtlemine ja igasugused seiklemised  lähevad vastavalt sinu soovile korda, isegi armuseiklused. 

Saturn mõjutab sinu Päikest ja soove ka augustis.  Sa oled oma majandusliku eluga haripunktis, sul on raha ja sa suudad osta, mida iganes soovid. Kui sul on enda äri, siis sinu äri edeneb sel ajal suure hooga. Ülejäänud elu valdkonnad jäävad ikka veel  kõik varju, aga ka Saturnist ja Marsist on sulle küllalt. Mars ja Saturn koos viivad sinu tegevuse seekord kõrgemale tasemele, samas paned sa ka oma raha õigesse paika.

Augusti algul sündinud lõvi. 3. – 12 august.

Mars jõuab sinuni alles augusti lõpul ja lisab sinu Päikesele palju energiat ning kõik sinu koostöö,  aktiivne suhtlemine ja igasugused seiklemised  lähevad vastavalt sinu soovile väga hästi  korda, isegi armuseiklused.

Jupiter on  sinu elust lahkunud ja tähtsaid muudatusi enam ei tule.

Saturn  jõuab  augusti lõpuks  sulle väga soodsasse asendisse ja toob jätkuvalt esile sinu elu kõrgpunkti ametis ja ka rahalistes asjades. Aga, kuna  Saturn vahepeal sinu asju ei edenda, siis tekib sul kõrgpunktis väike seisak. Saturn seisab augustis paigal ja hakkab edaspidi liikuma. Ära enne oma äriasju ette võta kui alles  augustikuu viimastel päevadel, siis on jälle õige aeg võita populaarsust, ametialast ja majanduslikku edu teiste arvelt. Sul on sobiv aeg laenu võtta, aga ainult 5 aastaks. Raha kokkuhoid on alati soovitav.

Neptuuni  väike hea mõju jätkub nüüd pikalt. Emotsionaalne elu tasakaalustub, elu muutub veidi rõõmsamaks. Raskeid haigusi, ega midagi eriti ebameeldivat ei ole tulemas. Võid vähesel määral endale ka midagi meeldivat lubada. Veidi puhkust, veidi kinnisvaraga tegevust. Positiivne meeleolu pärast arstide ja haiglate külastamist.

Pluto avaldab sulle jätkuvalt halba mõju, sul on ikkagi mõningaid raskusi oma ameti- ja rahaliste lepingutega ning rahaliste suhetega, vaatamata Saturni heale seisule. Raskusi abielus, erimeelsused raha paigutamise osas. Ei ole ka soovitav ise lepinguid muuta need  on sulle kahjulikumad ja ebameeldivamad. Raskusi arvete maksmisel. See aspekt on pikaajaline, sest Pluto liigub väga aeglaselt. Saturni hea seis leevendab Pluto ebameeldivusi tunduvalt.

Augusti keskpaigas sündinud lõvi. 13. – 23. august.

Marsi  väga halb mõju jätkub ainult augusti esimestel päevadel. Kannata ära ja peata oma suhtlemised ja koostöö ning armuseiklused veel ei tule midagi välja. 

Jupiter  jätkab vaikselt sinu väikeste asjade korraldamisega. Ta on nõrgas aga heas seisus liigub kiiresti õiges suunas ja lahendab kiiresti sinu pisiasju.  Selle aja sees lahenevad sinu väikesed põhiprobleemid.

Uraan jätkab sinu elu muutmist. Sul on alanud peale uus  periood, kus sul on tegemist sõprade, organisatsioonide ja juriidiliste probleemidega mis saavad hoo sisse, ilmuvad ka uued sõbrad, soodne aeg liituda organisatsioonidega. Sul algab peale uus elu uute sõpradega ja võimalik ka uus tegevusvaldkond organisatsioonides.

Teised planeedid sulle ka  augustis  erilist elumuutvat mõju ei avalda.  

[embed]http://www.tv3play.ee/play/757021[/embed]

Kommentaarid puuduvad