Mida toob augustikuu Sõnnile?

Seitsmesed uudised

Aprilli lõpul sündinud sõnn. 21. - 30. aprillini.

Jupiteri, Uraani, Neptuuni ja Pluto elumuutev mõju sinule ei tule esine ka augustis. 

Aga 3.- 21. augustini on Mars sinu elu korraldamas. Õnneks on Mars heas aga nõrgas seisus ja lisab sinu Päikesele natuke energiat ning kõik sinu nõrgemad koostöö vormid,  aktiivne suhtlemine ja igasugused seiklemised  lähevad vastavalt sinu soovile korda, isegi armuseiklused. 

Saturn mõjutab sinu Päikest ja soove ka augustis.  Sa oled oma majandusliku eluga Tsükli viimases väikeses haripunktis, sul on veidi raha ja sa suudad üht-teist osta, mida iganes soovid. Kui sul on enda äri, siis sinu äri edeneb sel ajal veel pisitasa. Ülejäänud elu valdkonnad jäävad ikka veel  kõik varju, aga ka Saturnist ja Marsist on sulle küllalt. Mars ja Saturn koos viivad sinu tegevuse seekord veidi kõrgemale tasemele, samas paned sa ka oma raha veel viimast korda õigesse paika. Ole valmis sinu amet ja äri hakkavad ära kaduma. Hoia raha kokku niipalju kui saad.

Mai algul sündinud sõnn. 1.-10. mai.

Mars jõuab sinuni alles augusti lõpul ja lisab sinu Päikesele veidi energiat ning sinu väikene koostöö,  aktiivne suhtlemine ja igasugused seiklemised  lähevad vastavalt sinu soovile korda, isegi armuseiklused.

Jupiter on sinu elust lahkunud ja tähtsaid muudatusi enam ei tule.

Saturn  jõuab kuu lõpuks sulle veidi soodsasse asendisse  ja toob esile sinu elu väikese kõrgpunkti ametis ja ka rahalistes asjades.. Saturn seisab augustis paigal ja hakkab edaspidi liikuma. Ära enne oma äriasju ette võta kui alles  augustikuu viimastel päevadel, siis on jälle õige aeg võita populaarsust, ametialast ja majanduslikku edu teiste arvelt. Sul ei ole sobiv aeg laenu võtta, sest see on viimane väike kõrgpunkt sinu ametis enne tsükli lõppu, siis hakkab su amet ära kaduma ja sa pead nullist alustama. Raha kokkuhoid on alati soovitav.

Neptuuni hea mõju jätkub nüüd pikalt. Emotsionaalne elu tasakaalustub, elu muutub veidi rõõmsamaks. Raskeid haigusi, ega midagi eriti ebameeldivat ei ole tulemas. Võid vähesel määral endale ka midagi meeldivat lubada. Veidi puhkust, veidi kinnisvaraga tegevust. Positiivne meeleolu pärast arstide ja haiglate külastamist.

Plutol on pikka aega erakordne osa sinu elus ka edaspidi. Pluto on sinule tugevas heas aspektis ja  toob kindlaid häid muudatusi majanduslikesse lepingutesse  ja annab võimalused abiellumiseks, samas võivad saavutada juba abiellunud inimesed abielu kõrgema  taseme. Ka lahutus ja uus elu uue abikaasaga võivad edukalt aset leida. Maksude maksmine on lihtne. Pluto liigub ju väga aeglaselt ja selline olukord jätkub pikalt.

Mai keskel sündinud sõnn. 11. – 21. mai.

Marsi vastasseis jätkub ainult augusti esimestel päevadel. Kiirusta ja jätka veel oma tülidega ja loominguliste suhetega koostööd ja muidu armatsemist. Õnneks on tülide aeg siis läbi.

Jupiter jätkab täie hooga sinu tähtsate asjade korraldamisega. Ta on väga heas seisus liigub kiiresti õiges suunas ja lahendab kiiresti sinu asju. Selle aja sees lahenevad sinu suured põhiprobleemid. Sobiv aeg reisimiseks, ülikooli astumiseks või välismaale tööle asumiseks.

Uraan jätkab sinu elu vähest muutmist, sõprade, organisatsioonide ja juriidilised probleemid jätkuvad lahenemise suunas, ilmuvad ka mõned uued sõbrad, soodne aeg liituda organisatsioonidega. Sul jätkub sõpradega suhtlemise aeg ja võimalik ka teatud uus tegevusvaldkond organisatsioonides. Siiski jäävad sinu sõprussidemed sel ajal nõrgaks.

Teised planeedid sulle ka augustis erilist mõju ei avalda. 

[embed]http://www.tv3play.ee/play/757024[/embed]

Kommentaarid puuduvad