Mida toob augustikuu Vähile?

Seitsmesed uudised

Juuni lõpul sündinud vähk. 22. juuni -1. juuli

Jupiteri, Uraani, Neptuuni ja Pluto elumuutev mõju sinule ei tule esine ka augustis. 

Aga 3.-21. augustini on Mars sinu elu korraldamas. Õnneks  on Mars heas  aga nõrgas seisus ja lisab sinu Päikesele natuke energiat ning kõik sinu nõrgemad koostöö vormid,  aktiivne suhtlemine ja igasugused seiklemised  lähevad vastavalt sinu soovile korda, isegi armuseiklused. 

Aga samas jätkab Saturn sinu Päikest ja soove mõjutama. Augusti lõpuks Saturni mõju kaob.

Sa jõuad oma majandusliku eluga veidi edasi sul on veidi ülearust raha ja sa suudad osta nii mõndagi. Kui sul on enda äri, siis sinu äri hakkab veidi edenema. See ongi ainuke väike edenemine, mis sinu elus nüüd toimub. Ülejäänud elu valdkonnad jäävad kõik varju.

Juuli algul sündinud vähk. 2. juuli– 12. juuli

Mars jõuab sinuni alles augusti lõpul ja lisab sinu Päikesele veidi energiat ning sinu väikene koostöö,  aktiivne suhtlemine ja igasugused seiklemised  lähevad vastavalt sinu soovile korda, isegi armuseiklused.

Jupiter on sinu elust lahkunud  ning raskusi ega tähtsaid muudatusi enam ei tule.

Saturn  jõuab kuu lõpuks sulle veidi soodsasse asendisse  ja toob esile sinu elu väikese kõrgpunkti ametis ja ka rahalistes asjades.. Saturn seisab augustis paigal ja hakkab edaspidi liikuma. Ära enne oma äriasju ette võta kui alles  augustikuu viimastel päevadel, siis on jälle õige aeg võita populaarsust, ametialast ja majanduslikku edu teiste arvelt. Sul ei ole sobiv aeg laenu võtta, sest see on viimane väike kõrgpunkt sinu ametis enne tsükli lõppu, siis hakkab su amet ära kaduma ja sa pead nullist alustama. Raha kokkuhoid on alati soovitav.

Neptuuni hea mõju jätkub nüüd pikalt. Emotsionaalne elu tasakaalustub, elu muutub veidi rõõmsamaks. Raskeid haigusi, ega midagi eriti ebameeldivat ei ole tulemas. Võid vähesel määral endale ka midagi meeldivat lubada. Veidi puhkust, veidi kinnisvaraga tegevust. Positiivne meeleolu pärast arstide ja haiglate külastamist.

Plutol on pikka aega  erakordne osa sinu elus ka edaspidi. Pluto on sinule vastasseisus ja toob kindlaid muudatusi majanduslikesse lepingutesse  ja annab võimalused abiellumiseks, samas võivad saavutada juba abiellunud inimesed uue abielu taseme. Ka lahutus ja uus elu uue abikaasaga võivad edukalt aset leida. Maksude maksmine on aga pinge all. Pluto liigub ju väga aeglaselt ja selline olukord jätkub pikalt.

Juuli keskel sündinud vähk. 13. juunli – 22. juuni.  

Marsi  väga hea mõju sinule jätkub ka juulis, aga nüüd liigub Mars  kiiresti edaspidi. Mis tähendab küll suurt suhtlemist, koostööd ja muidu armatsemist, aga nüüd arenevad ka needsamad suhted kiiresti. 

Jupiteri hea seis  kestab terve augusti ja Jupiter liigub kiiresti õiges suunas ning lahendab kiiresti sinu asju. Selle aja sees lahenevad sinu suuremad põhiprobleemid.

Uraan  jätkab oma väga halva mõjuga ja toob esile  lahkehelid sõprade ja organisatsioonidega ning lisab siia veel raskused juriidilistes asjades. Juunis liigub Uraan veel kiiremini ja  halb mõju läheb kiiremini lähitulevikus mööda. Ole ettevaatlik liikluses, politsei jälgib just sind.

Teised planeedid sulle ka augustis erilist mõju ei avalda. 

[embed]http://www.tv3play.ee/play/757016[/embed]

Kommentaarid puuduvad