Mida toob septembrikuu Jäärale?

Seitsmesed uudised

Märtsi lõpus sündinud jäär. 21-30. märts.

Saturni mõju hakkab kaduma ja sinu majanduslik hiilgeaeg saab pikkamisi mööda. Aga samas ilmub esile Jupiteri elumuutev mõju.

Mars läheb alles kuu lõpuks Kaljukitse ja hakkab sinule mõju avaldama, siis saavad alguse sinu suhete raskused. Sul tekivad lahkhelid ja su kaaslased ei kuula sind enam või lahkuvad sinu seltskonnast. Ei ole soovitav koostöö ja ebasoovitavad on ka seiklused.

Jupiteri ilmumine juba 10. Septembril hakkab pikkamisi muutma sinu seisundit nii avalikus elus kui ka kodus. Sul endal on raskusi endise seisundi säilitamisega, et vältida suuremat stressi mine muutustega vabatahtlikult kaasa, sest vaim tahab sinu vaimsust muuta.

Ülejäänud elu valdkonnad jäävad ikka veel  kõik varju, aga ka Jupiterist ja Marsist on sulle küllalt. 

Aprilli algul sündinud jäär. 31. märtsist – 9. aprillini.

Mars lisab sinu Päikesele palju energiat veel kuni 11. septembrini kasuta neid päevi veel ning kõik sinu koostöö, aktiivne suhtlemine ja igasugused seiklemised lähevad vastavalt sinu soovile korda, isegi armuseiklused.

Saturn jääb sulle väga soodsasse asendisse ja toob jätkuvalt esile sinu elu kõrgpunkti ametis ja ka rahalistes asjades. Saturn liigub juba õiges suunas ja sul on  õige aeg võita populaarsust, ametialast ja majanduslikku edu teiste arvelt. Sul on sobiv aeg laenu võtta, aga ainult 5 aastaks. Raha kokkuhoid on alati soovitav.

Neptuuni väike hea mõju jätkub nüüd pikalt. Emotsionaalne elu tasakaalustub, elu muutub veidi rõõmsamaks. Raskeid haigusi, ega midagi eriti ebameeldivat ei ole tulemas. Võid vähesel määral endale ka midagi meeldivat lubada. Veidi puhkust, veidi kinnisvaraga tegevust. Positiivne meeleolu pärast arstide ja haiglate külastamist.

Pluto avaldab sulle jätkuvalt halba mõju, sul on ikkagi mõningaid raskusi oma ameti- ja rahaliste lepingutega ning rahaliste suhetega, vaatamata Saturni heale seisule. Raskusi abielus, erimeelsused raha paigutamise osas. Ei ole ka soovitav ise lepinguid muuta need  on sulle kahjulikumad ja ebameeldivamad. Raskusi arvete maksmisel. See aspekt on pikaajaline, sest Pluto liigub väga aeglaselt. Saturni hea seis leevendab Pluto ebameeldivusi tunduvalt.

Aprilli keskpaigas sündinud jäär. 10.- 20. aprillini.

Marsi väga hea  mõju sinule saab alguse 12. septembrist. Sul on siis rohkem energiat. Kasuta seda ära ja jätka veel oma aktiivset suhtlemist, koostööd ja on sobiv aeg ka armastust või armuseiklusi otsida.

Jupiter jätkab täie hooga sinu väikeste asjade korraldamisega kuni 10 septembrini. Ta on nõrgas aga heas seisus liigub kiiresti õiges suunas ja lahendab kiiresti sinu asju. Selle aja sees lahenevad sinu väikesed põhiprobleemid.

Uraan jätkab sinu elu muutmist. Sul on alanud peale uus  periood, kus sul on tegemist sõprade, organisatsioonide ja juriidiliste probleemidega mis saavad hoo sisse, ilmuvad ka uued sõbrad, soodne aeg liituda organisatsioonidega. Sul algab peale uus elu uute sõpradega ja võimalik ka uus tegevusvaldkond organisatsioonides.

Teised planeedid sulle ka septembris erilist mõju ei avalda. 

[embed]http://www.tv3play.ee/play/765544[/embed]

Kommentaarid puuduvad