Mida toob septembrikuu Kaksikutele?

Seitsmesed uudised

Mai lõpul sündinud kaksikud. 22. – 31. mai.

Saturni, Uraani, Neptuuni ja Pluto elumuutev mõju sinule ei tule septembris esile.

Saturni mõju hakkab kaduma ja sinu majanduslik  pööre saab pikkamisi mööda. Töö ja ametiasjad võivad ka alles pikkamisi taastuda. Aga samas ilmub esile Jupiteri elumuutev mõju.

Mars läheb alles kuu lõpuks Kaljukitse ja hakkab sinule mõju avaldama. Mars annab sulle nõrka head aspekti, annab sulle veidi energiat ja sul on võimalik  oma asju ajada. Sa võid leida omale uusi tutvusi, võtta ette seiklusi ja otsida armastust või armusuhteid.

Jupiteri ilmumine juba 10. septembril ja annab sulle palju jõudu tegutseda avalikus elus kui ka kodus. On soodne aeg reisida või välismaal tööd teha. Soodne aeg ülikooli astuda. Võimalik ametikõrgendust saada.

Ülejäänud elu valdkonnad jäävad ikka veel  kõik varju, aga ka Jupiterist ja Marsist on sulle küllalt. 

Juuni algul sündinud kaksikud. 1. – 10. juuni. 

Jupiteri ja Uraani elumuutev mõju sinule ei tule esine ka septembris. 

Mars  asub  sinu  elu korraldama  septembri lõpul. Marsi vastasseis nõrgestab sind ja sa ei suuda enam end valitseda suhetes teiste inimestega. Mars toob sul koostöös ja suhetes tülisid ja teeb ohtlikuks sinu seiklused. Samas need tülisuhted esitavad sulle ka tarkuse õppetunni. Püüa sellest õppetunnist õppust võtta. 

Saturn  on  sinul ka septembris vastasseisus  ja ka sinu ameti- ja teenistusepööre jätkub peale vaikust. Õnneks liigub nüüd Saturn edaspidi ja asjade käik kiireneb. Algab peale sinu majandustsükli kolmas faas. Ametikoht ja teenistus on paljudel ohus. Sa pead midagi muutma või juurde õppima, et oma ametis jätkata, muidu oled töötu. Kui sul kõik õnnestub on esimesed tulemused viie aasta pärast käes. Aga viis aastat on pikk aeg. Laenu ei tohiks võtta, sest sul ei ole selge, kas su amet toob küllalt raha sisse, või pole sul üldse ametit. 

Neptuuni  väga halb mõju jätkub. Sinu emotsionaalne elu hakkab tasapisi põhja langema. Tuleb pikk depressiooni aeg. Vanematel inimestel algab peale haiguste aeg, kurjategijad ja vargad võivad vanglasse sattuda. Lõbustused toovad endaga kaasa suuri kukkumisi. Arstidelt ei ole sul abi loota. Suurte ebameeldivate emotsioonide aeg.

Pluto  avaldab sulle ikka nõrka aga  head mõju. Lepinguasjad on korras ja vallalistel on õige aeg abielluda. Arved saad korralikult makstud. Pluto mõju on pikaajaline. Selline seisund sinu asjades jätkub veel.

Juuni keskpaigas sündinud kaksikud. 11.- 21. juuni.

Marsi  vastasseis jõuab sinuni 12. septembrist alates. See näitab tülidega ja loominguliste suhetega koostööd ja muidu armatsemist. Algab tülide aeg.

Jupiteri väga halb mõju jätkub terve septembri. Sa küll oled sunnitud tähtsaid otsustusi tegema, aga kõik vaidlevad sulle vastu, võimalik, et sa teedki ise valed otsustused. Ka sinu kohta tehtavad otsustused ametialal on sulle kahjulikud. Õnneks on hakanud Jupiter edaspidi liikuma ja paistab, et sinu halb seis lõpeb rutem kui sa arvad.

Uraan jätkab sinu elu muutmist paremuse suunas. Sul jätkub intensiivne  periood, kus sul on tegemist sõprade, organisatsioonide ja juriidiliste probleemidega mis saavad jälle hoo sisse, ilmuvad ka uued sõbrad, soodne aeg liituda organisatsioonidega. 

Teised planeedid sulle ka augustis erilist mõju ei avalda. 

[embed]http://www.tv3play.ee/play/765546[/embed]

Kommentaarid puuduvad