Mida toob septembrikuu Sõnnile?

Seitsmesed uudised

Aprilli lõpul sündinud sõnn. 21. -30. aprillini.

Saturni, Uraani, Neptuuni ja Pluto elumuutev mõju sinule ei tule septembris esile.

Saturni nõrk mõju hakkab kaduma ja sinu majanduslik seis jääb tagasihoidlikuks. Aga samas ilmub esile Jupiteri elumuutev mõju.

Mars läheb alles kuu lõpuks Kaljukitse ja hakkab sinule mõju avaldama. Mars annab sulle tugevat head aspekti, annab sulle palju energiat ja sul on võimalik suurte jõududega oma asju ajada. Sa võid leida omale uusi tutvusi, võtta ette seiklusi ja otsida armastust või armusuhteid.

Jupiteri ilmumine juba 10. septembril hakkab vaikselt ja pikkamisi muutma sinu seisundit nii avalikus elus kui ka kodus. Siiski need muutused on väikesed, aga siiski sinule soodsad. On soodne aeg veidi reisida või veidi välismaal tööd teha.

Ülejäänud elu valdkonnad jäävad ikka veel  kõik varju, aga ka Jupiterist ja Marsist on sulle küllalt. 

Mai algul sündinud sõnn. 1.-10. mai.

Jupiteri ja Uraani elumuutev mõju sinule ei tule esine ka septembris. 

Mars lisab sinu Päikesele energiat veel kuni 11. septembrini, see jõud on küll väike aga kasuta neid päevi veel ning kõik sinu koostöö,  aktiivne suhtlemine ja igasugused seiklemised  lähevad vastavalt sinu soovile korda, isegi armuseiklused.

Saturn jääb sulle soodsasse asendisse ja toob jätkuvalt esile sinu elu veidi parema aja ametis ja ka rahalistes asjades. Saturn liigub juba õiges suunas ja sul on  õige aeg võita populaarsust, ametialast ja majanduslikku edu teiste arvelt. Sul ei ole sobiv aeg laenu võtta. Raha kokkuhoid on alati soovitav.

Neptuuni hea mõju jätkub nüüd pikalt. Emotsionaalne elu tasakaalustub, elu muutub veidi rõõmsamaks. Raskeid haigusi, ega midagi eriti ebameeldivat ei ole tulemas. Võid vähesel määral endale ka midagi meeldivat lubada. Veidi puhkust, veidi kinnisvaraga tegevust. Positiivne meeleolu pärast arstide ja haiglate külastamist.

Plutol on pikka aega  erakordne osa sinu elus ka edaspidi. Pluto on sinule tugevas heas aspektis ja  toob kindlaid häid muudatusi majanduslikesse lepingutesse  ja annab võimalused abiellumiseks, samas võivad saavutada juba abiellunud inimesed abielu kõrgema  taseme. Ka lahutus ja uus elu uue abikaasaga võivad edukalt aset leida. Maksude maksmine on lihtne. Pluto liigub ju väga aeglaselt ja selline olukord jätkub pikalt.

Mai keskel sündinud sõnn.  11. – 21. mai.

Marsi  hea  mõju sinule saab alguse 12. septembrist.  Sul on siis rohkem energiat. Kasuta seda ära ja jätka veel oma aktiivset suhtlemist, koostööd ja on sobiv aeg ka armastust või armuseiklusi otsida.

Jupiter  jätkab täie hooga sinu tähtsate asjade korraldamisega kuni 11. septembrini. Ta on väga heas seisus liigub kiiresti õiges suunas ja lahendab kiiresti sinu asju. Selle aja sees lahenevad sinu suured põhiprobleemid. Sobiv aeg reisimiseks , ülikooli astumiseks või välismaale tööle asumiseks.

Uraan jätkab sinu elu vähest muutmist, sõprade, organisatsioonide ja juriidilised probleemid jätkuvad lahenemise suunas, ilmuvad ka mõned uued sõbrad, soodne aeg liituda organisatsioonidega. Sul jätkub sõpradega suhtlemise aeg ja võimalik ka teatud uus tegevusvaldkond organisatsioonides. Siiski jäävad sinu sõprussidemed sel ajal nõrgaks.

Teised planeedid sulle ka septembris erilist mõju ei avalda. 

[embed]http://www.tv3play.ee/play/765543[/embed]

Kommentaarid puuduvad