Mida toob oktoobrikuu AMBURILE?

Seitsmesed uudised

  • Kütt (Ambur).

  • Novembri lõpul sündinud ambur. 23. nov. – 2. detsember.

Saturni, Uraani ja Pluto elumuutev mõju sinule ei tule oktoobris esile. Jupiter tegutseb sinu elus täie jõuga ja Neptuun tuleb oktoobris korraks tagasi ja mõjutab sinu emotsionaalset tausta.

Mars Kaljukitses avaldab sulle nõrka head mõju kuni 13. oktoobrini. Mars annab sulle head aspekti, annab sulle palju energiat ja sul on võimalik teiste abil oma asju ajada. Sa võid leida omale uusi tutvusi, võtta ette seiklusi ja otsida armastust või armusuhteid.

Jupiteri väike hea muutev mõju kestab 26. Oktoobrini ja muudab veidi sinu seisundit nii avalikus elus kui ka kodus. On soodne aeg reisida või välismaal ajutiselt tööd teha. Soodne aeg ülikooli astuda

Neptuun avaldab sulle väga halba emotsionaalset mõju, mis on seotud teatud määral, puhkusega, kinnisvaraga või loomingulise tegevusega. Sul on rusutud taustameeleolu.

  • Detsembri algul sündinud ambur. 3. – 12 detsember.

Neptuun ja Uraani elumuutev mõju sinule ei tule esine ka oktoobris.

Mars lisab sinu Päikesele veidi energiat 13.-25. oktoobrini kasuta neid päevi veel ning kõik sinu koostöö, aktiivne suhtlemine ja igasugused seiklemised lähevad vastavalt sinu soovile korda, isegi armuseiklused.

Jupiteri väike hea muutev mõju algab peale 26. oktoobrist ja muudab veidi sinu seisundit nii avalikus elus kui ka kodus. On soodne aeg reisida või välismaal ajutiselt tööd teha. Soodne aeg ülikooli astuda

Saturn on sinu Päikese peal ja ka sinu ameti- ja teenistusepööre jätkub peale vaikust. Õnneks liigub nüüd Saturn edaspidi ja asjade käik kiireneb. Algab peale sinu uus majandustsükkel. Ametikoht ja teenistus on paljudel ohus. Sa pead midagi muutma või juurde õppima, et oma ametis jätkata, muidu oled töötu. Kui sul kõik õnnestub on esimesed tulemused viie aasta pärast käes. Aga viis aastat on pikk aeg. See on kõige sobivam aeg oma ettevõtte asutamiseks. Laenu ei tohiks võtta, sest sul ei ole selge, kas ettevõte läheb kiiresti käima või ei.

Pluto avaldab sulle ikka nõrka aga head mõju. Lepinguasjad on korras ja vallalistel on õige aeg abielluda. Arved saad korralikult makstud. Pluto mõju on pikaajaline. Selline seisund sinu asjades jätkub veel.

  • Detsembri keskpaigas sündinud ambur. 13. – 29. detsember.

Mars Kaljukitses avaldab sulle nõrka head mõju kuu lõpul. Mars annab sulle head aspekti, annab sulle palju energiat ja sul on võimalik teiste abil oma asju ajada. Sa võid leida omale uusi tutvusi, võtta ette seiklusi ja otsida armastust või armusuhteid.

Uraan jätkab sinu elu muutmist paremuse suunas. Sul jätkub intensiivne periood, kus sul on tegemist sõprade, organisatsioonide ja juriidiliste probleemidega mis saavad jälle hoo sisse, ilmuvad ka uued sõbrad, soodne aeg liituda organisatsioonidega.

Teised planeedid sulle ka oktoobris erilist mõju ei avalda.

[embed]http://www.tv3play.ee/play/776478[/embed]

Kommentaarid puuduvad