Mida toob oktoobrikuu KALADELE?

Seitsmesed uudised

  • Kalad.

  • Veebruari lõpul sündinud kalad. 19. – 28. veebruar.

Saturni, Uraani ja Pluto elumuutev mõju sinule ei tule oktoobris esile. Jupiter tegutseb sinu elus täie jõuga ja Neptuun tuleb oktoobris korraks tagasi ja mõjutab sinu emotsionaalset tausta.

Mars Kaljukitses avaldab sulle nõrka head mõju kuni 13. oktoobrini. Mars annab sulle head aspekti, annab sulle palju energiat ja sul on võimalik teiste abil oma asju ajada. Sa võid leida omale uusi tutvusi, võtta ette seiklusi ja otsida armastust või armusuhteid.

Jupiteri väike hea muutev mõju kestab 26. Oktoobrini ja muudab veidi sinu seisundit nii avalikus elus kui ka kodus. Siiski need muutused on väikesed, aga sinule soodsad. On soodne aeg veidi reisida või veidi välismaal tööd teha.

Neptuun 0n sul Päikese peal ja annab sulle väga suure võimaluse alustada uut emotsionaalset eluperioodi, mis on seotud teatud määral, puhkusega, kinnisvaraga või loomingulise tegevusega. Sul on meeltes emotsionaalne segadus, ei tea kas rõõmustada või kurvastada. S

 

  • Märtsi algul sündinud kalad. 1. – 10. Märts.

Neptuuni ja Uraani elumuutev mõju sinule ei tule esine ka oktoobris.

Mars lisab sinu Päikesele energiat 13.-25. oktoobrini kasuta neid päevi veel ning kõik sinu koostöö, aktiivne suhtlemine ja igasugused seiklemised lähevad vastavalt sinu soovile korda, isegi armuseiklused.

Jupiteri väike hea muutev mõju algab peale 26. oktoobrist ja muudab veidi sinu seisundit nii avalikus elus kui ka kodus. Siiski need muutused on väikesed, aga sinule soodsad. On soodne aeg veidi reisida või veidi välismaal tööd teha.

Saturn jääb sulle eriti ebasoodsasse asendisse ja toob jätkuvalt esile sinu elu raskused ametis ja ka rahalistes asjades. Saturn liigub küll juba õiges suunas ja sul on lootust, et selline seis möödub ruttu. Sul ei ole sobiv aeg laenu võtta. Raha puudud kummitab sind.

Pluto mõju on sulle endiselt hea. Sul on võimalik väga soodsaid majanduslikke lepinguid sõlmida. Vallalistel on soodne aeg abiellumiseks, abieluinimeste suhted on head. Arvete maksmine on sul nalja-asi. Pluto liigub aeglaselt ja selline seis sinu asjus kestab.

  • Märtsi keskpaigas sündinud kalad. 11. – 20. märts.

Mars Kaljukitses avaldab sulle nõrka head mõju kuu lõpul. Mars annab sulle head aspekti, annab sulle palju energiat ja sul on võimalik teiste abil oma asju ajada. Sa võid leida omale uusi tutvusi, võtta ette seiklusi ja otsida armastust või armusuhteid.

Uraan jätkab sinu elu muutmist paremuse suunas. Sul jätkub vaikne hea periood, kus sul on tegemist sõprade, organisatsioonide ja juriidiliste probleemidega. Võimalik et ilmuvad ka mõned uued sõbrad, soodne aeg liituda organisatsioonidega.

Teised planeedid sulle ka oktoobris erilist mõju ei avalda.

[embed]http://www.tv3play.ee/play/776480[/embed]

Kommentaarid puuduvad