Mida toob oktoobrikuu SÕNNILE?

Seitsmesed uudised

Sõnn

  • Aprilli lõpul sündinud sõnn. 21. -30. aprillini.

Saturni, Uraani ja Pluto elumuutev mõju sinule ei tule oktoobris esile. Jupiter tegutseb sinu elus täie jõuga ja Neptuun tuleb oktoobris korraks tagasi ja mõjutab sinu emotsionaalset tausta.

Mars Kaljukitses avaldab sulle väga head mõju kuni 13. oktoobrini. Mars annab sulle tugevat  head aspekti, annab sulle palju energiat ja sul on võimalik  suurte jõududega oma asju ajada. Sa võid leida omale uusi tutvusi, võtta ette seiklusi ja otsida armastust või armusuhteid.

Jupiteri väike hea muutev mõju kestab 26. Oktoobrini ja muudab veidi sinu seisundit nii avalikus elus kui ka kodus. 

Neptuun avaldab sulle vähest head emotsionaalset mõju, mis on seotud teatud määral, puhkusega, kinnisvaraga või loomingulise tegevusega.

  • Mai algul sündinud sõnn. 1.-10. mai.

Neptuuni ja Uraani elumuutev mõju sinule ei tule esine ka oktoobris

Mars lisab sinu Päikesele  palju energiat 13.-25. oktoobrini kasuta neid päevi veel  ning kõik sinu koostöö,  aktiivne suhtlemine ja igasugused seiklemised  lähevad vastavalt sinu soovile korda, isegi armuseiklused.

Jupiteri väike hea muutev mõju algab peale 26. oktoobrist ja muudab veidi sinu seisundit nii avalikus elus kui ka kodus. 

Saturn  jääb sulle soodsasse asendisse ja toob jätkuvalt esile sinu elu veidi parema aja ametis ja ka rahalistes asjades. Saturn liigub juba õiges suunas ja sul on  õige aeg võita populaarsust, ametialast ja majanduslikku edu teiste arvelt. Sul ei ole sobiv aeg laenu võtta. Raha kokkuhoid on alati soovitav.

Plutol on pikka aega  erakordne osa sinu elus ka edaspidi. Pluto on sinule tugevas heas aspektis ja  toob kindlaid häid muudatusi majanduslikesse lepingutesse  ja annab võimalused abiellumiseks, samas võivad saavutada juba abiellunud inimesed abielu kõrgema  taseme. Ka lahutus ja uus elu uue abikaasaga võivad edukalt aset leida. Maksude maksmine on lihtne. Pluto liigub ju väga aeglaselt ja selline olukord jätkub pikalt.

  • Mai keskel sündinud sõnn.  11. – 21. mai.

Mars Kaljukitses avaldab sulle väga head mõju alles kuu lõpul. Mars annab sulle tugevat  head aspekti, annab sulle palju energiat ja sul on võimalik  suurte jõududega oma asju ajada. Sa võid leida omale uusi tutvusi, võtta ette seiklusi ja otsida armastust või armusuhteid.

Uraan jätkab sinu elu vähest muutmist, sõprade, organisatsioonide ja juriidilised probleemid jätkuvad lahenemise suunas, ilmuvad ka mõned uued sõbrad, soodne aeg liituda organisatsioonidega. Sul jätkub sõpradega suhtlemise aeg ja võimalik ka teatud uus tegevusvaldkond organisatsioonides. Siiski jäävad sinu sõprussidemed sel ajal nõrgaks.

Teised planeedid sulle ka oktoobris erilist mõju ei avalda. 

[embed]http://www.tv3play.ee/play/776473[/embed]

Kommentaarid puuduvad