Mida toob oktoobrikuu VÄHILE?

Vähk.

  • Juuni lõpul sündinud vähk. 22.juuni -1. Juuli

Saturni, Uraani ja Pluto elumuutev mõju sinule ei tule oktoobris esile. Jupiter tegutseb sinu elus täie jõuga ja Neptuun tuleb oktoobris korraks tagasi ja mõjutab sinu emotsionaalset tausta.

Mars  annab sulle vastasseisu kuni 13. oktoobrini. Marsi vastasseis nõrgestab sind ja sa ei suuda enam end valitseda suhetes teiste inimestega. Mars toob sul koostöös ja suhetes tülisid ja teeb ohtlikuks sinu seiklused. Samas need tülisuhted esitavad sulle ka tarkuse õppetunni. Püüa sellest õppetunnist õppust võtta. 

Jupiter annab sulle tugevat halba aspekti kuni 26. Oktoobrini sul on  palju jõudu tegutseda avalikus elus kui ka kodus.  Aga see jõud on lõhkuv.  Sul on ebasoodne aeg reisida või välismaal tööd teha. Ebasoodne aeg ülikooli astuda. Sinu otsustused blokeeritakse. Sind võidakse madalamale ametile üle viia.

Neptuun avaldab sulle väga head emotsionaalset mõju, mis on seotud teatud määral, puhkusega, kinnisvaraga või loomingulise tegevusega. Sul on rõõmus taustameeleolu.

  • Juuli alul sündinud vähk. 2.juuli– 12. Juuli

Neptuuni ja Uraani elumuutev mõju sinule ei tule esine ka oktoobris. 

Mars  asub  sinu  elu korraldama  13-25 oktoobrini. Marsi vastasseis nõrgestab sind ja sa ei suuda enam end valitseda suhetes teiste inimestega. Mars toob sul koostöös ja suhetes tülisid ja teeb ohtlikuks sinu seiklused. Samas need tülisuhted esitavad sulle ka tarkuse õppetunni. Püüa sellest õppetunnist õppust võtta. 

Jupiter annab sulle tugevat halba aspekti alates 26. Oktoobrist ja sul on  palju jõudu tegutseda avalikus elus kui ka kodus.  Aga see jõud on lõhkuv.  Sul on ebasoodne aeg reisida või välismaal tööd teha. Ebasoodne aeg ülikooli astuda. Sinu otsustused blokeeritakse. Sind võidakse madalamale ametile üle viia.

Saturn  jääb sulle nõrgalt soodsasse asendisse ja toob jätkuvalt esile sinu elu veidi parema aja ametis ja ka rahalistes asjades. Saturn liigub juba õiges suunas ja sul on  õige aeg võita populaarsust, ametialast ja majanduslikku edu teiste arvelt. Sul ei ole sobiv aeg laenu võtta . Raha kokkuhoid on alati soovitav.

Plutol on pikka aega  erakordne osa sinu elus ka edaspidi. Pluto on sinule vastasseisus ja toob kindlaid muudatusi majanduslikesse lepingutesse  ja annab võimalused abiellumiseks, samas võivad saavutada juba abiellunud inimesed uue abielu taseme. Ka lahutus ja uus elu uue abikaasaga võivad edukalt aset leida. Maksude maksmine on aga pinge all. Pluto liigub ju väga aeglaselt ja selline olukord jätkub pikalt.

  • Juuli keskel sündinud vähk. 13.juunli – 22.juuni.  

Mars  annab sulle vastasseisu kuu lõpul. Marsi vastasseis nõrgestab sind ja sa ei suuda enam end valitseda suhetes teiste inimestega. Mars toob sul koostöös ja suhetes tülisid ja teeb ohtlikuks sinu seiklused. Samas need tülisuhted esitavad sulle ka tarkuse õppetunni. Püüa sellest õppetunnist õppust võtta. 

Uraan  jätkab oma väga halva mõjuga ja toob esile  lahkehelid sõprade ja organisatsioonidega ning lisab siia veel raskused juriidilistes asjades. Juunis liigub Uraan veel kiiremini ja  halb mõju läheb kiiremini lähitulevikus mööda. Ole ettevaatlik liikluses, politsei jälgib just sind.

Teised planeedid sulle ka oktoobris erilist mõju ei avalda. 

 

 

[embed]http://www.tv3play.ee/play/776475[/embed]

Kommentaarid puuduvad