Mida toob oktoobrikuu LÕVILE?

Seitsmesed uudised

  • Lõvi.

  • Juuli lõpul sündinud lõvi. 23. juuli – 2. august.

Saturni, Uraani ja Pluto elumuutev mõju sinule ei tule oktoobris esile. Jupiter tegutseb sinu elus täie jõuga ja Neptuun tuleb oktoobris korraks tagasi ja mõjutab sinu emotsionaalset tausta.

Mars Kaljukitses avaldab sulle nõrka head mõju kuni 13. oktoobrini. Mars annab sulle head aspekti, annab sulle palju energiat ja sul on võimalik teiste abil oma asju ajada. Sa võid leida omale uusi tutvusi, võtta ette seiklusi ja otsida armastust või armusuhteid.

Jupiteri väike hea muutev mõju kestab 26. Oktoobrini ja muudab veidi sinu seisundit nii avalikus elus kui ka kodus. On soodne aeg reisida või välismaal ajutiselt tööd teha. Soodne aeg ülikooli astuda

Neptuun avaldab sulle vähest head emotsionaalset mõju, mis on seotud teatud määral, puhkusega, kinnisvaraga või loomingulise tegevusega.

  • Augusti algul sündinud lõvi. 3. – 12 august.

Neptuuni ja Uraani elumuutev mõju sinule ei tule esine ka oktoobris.

Mars lisab sinu Päikesele veidi energiat 13.-25. oktoobrini kasuta neid päevi veel ning kõik sinu koostöö, aktiivne suhtlemine ja igasugused seiklemised lähevad vastavalt sinu soovile korda, isegi armuseiklused.

Jupiteri väike hea muutev mõju algab peale 26. oktoobrist ja muudab veidi sinu seisundit nii avalikus elus kui ka kodus. On soodne aeg reisida või välismaal ajutiselt tööd teha. Soodne aeg ülikooli astuda

Saturn jääb sulle väga soodsasse asendisse ja toob jätkuvalt esile sinu elu kõrgpunkti ametis ja ka rahalistes asjades. Saturn liigub juba õiges suunas ja sul on õige aeg võita populaarsust, ametialast ja majanduslikku edu teiste arvelt. Sul on sobiv aeg laenu võtta, aga ainult 5 aastaks. Raha kokkuhoid on alati soovitav.

Pluto avaldab sulle jätkuvalt halba mõju, sul on ikkagi mõningaid raskusi oma ameti- ja rahaliste lepingutega ning rahaliste suhetega, vaatamata Saturni heale seisule. Raskusi abielus, erimeelsused raha paigutamise osas. Ei ole ka soovitav ise lepinguid muuta need on sulle kahjulikumad ja ebameeldivamad. Raskusi arvete maksmisel. See aspekt on pikaajaline, sest Pluto liigub väga aeglaselt. Saturni hea seis leevendab Pluto ebameeldivusi tunduvalt.

  • Augusti keskpaigas sündinud lõvi. 13. – 23. august.

Mars Kaljukitses avaldab sulle nõrka head mõju kuu lõpul. Mars annab sulle head aspekti, annab sulle palju energiat ja sul on võimalik teiste abil oma asju ajada. Sa võid leida omale uusi tutvusi, võtta ette seiklusi ja otsida armastust või armusuhteid.

Uraan jätkab sinu elu muutmist. Sul on alanud peale uus periood, kus sul on tegemist sõprade, organisatsioonide ja juriidiliste probleemidega mis saavad hoo sisse, ilmuvad ka uued sõbrad, soodne aeg liituda organisatsioonidega. Sul algab peale uus elu uute sõpradega ja võimalik ka uus tegevusvaldkond organisatsioonides.

Teised planeedid sulle ka oktoobris erilist mõju ei avalda.

[embed]http://www.tv3play.ee/play/776471[/embed]

Kommentaarid puuduvad