Mida toob detsembrikuu Kaaludele?

Seitsmesed uudised

  • KAALUD
  • Septembri lõpul sündinud kaalud 24. septembrist – 3. oktoobrini 

Jupiteri, Saturni, Uraani ja Pluto elumuutev mõju sinule ei tule ka detsembris esile. Neptuun tuleb korraks tagasi ja mõjutab sinu praegust emotsionaalset tausta. Aga Nibiru võib muuta sinu elu.

Mars on jõudnud Kaladesse ja avaldab sulle nõrgalt  head mõju kuni 20.- 30. detsembrini. Mars annab sulle head aspekti, annab sulle veidi energiat ja sul on võimalik  oma suhteid korraldada. Sa võid leida omale uusi tutvusi, võtta ette seiklusi ja otsida armastust või armusuhteid.

Neptuun avaldab sulle vähest head emotsionaalset mõju, mis on seotud teatud määral, puhkusega, kinnisvaraga või loomingulise tegevusega.

  • Oktoobri  algul sündinud kaalud  4. – 13. oktoober

Neptuuni ja Uraani elumuutev mõju sinule ei tule esine ka detsembris. Aga Nibiru võib muuta ka sinu elu. 

Mars on ikka Veevalajas ja avaldab sulle väga head mõju 1.- 6. detsembrini. Mars annab sulle väga head aspekti, annab sulle palju energiat ja sul on võimalik suurte jõududega oma asju ajada. Sa võid leida omale uusi tutvusi, võtta ette seiklusi ja otsida armastust või armusuhteid.

Jupiteri elumuutev mõju algas peale 26. oktoobrist lisades sulle palju energiat. See kestab 22. detsembrini ja muudab pikkamööda sinu seisundit nii avalikus elus kui ka kodus. Sul endal on raskusi endise seisundi säilitamisega, uut jõudu on palju et vältida suuremat stressi mine muutustega vabatahtlikult kaasa, sest vaim tahab sinu vaimsust muuta. Sul algab pikkamööda  peale täiesti uus vaimne eluperiood. Sobiv ülikooli astuda, sobiv reisida, sobib aeg välismaale tööle või ülikooli siirduda. Sul endal on ka jõudu elu muuta.

Saturn jääb sulle soodsasse asendisse kuni 20. detsembrini ja toob jätkuvalt esile sinu elu väikese kõrgpunkti ametis ja ka rahalistes asjades. Saturn liigub juba õiges suunas ja sul on õige aeg võita populaarsust, ametialast ja majanduslikku edu teiste arvelt. Sul on sobiv aeg laenu võtta, aga ainult 5 aastaks. Raha kokkuhoid on alati soovitav.

Pluto avaldab sulle jätkuvalt halba mõju, sul on ikkagi mõningaid raskusi oma ameti- ja rahaliste lepingutega ning rahaliste suhetega, vaatamata Saturni heale seisule. Raskusi abielus, erimeelsused raha paigutamise osas. Ei ole ka soovitav ise lepinguid muuta need  on sulle kahjulikumad ja ebameeldivamad. Raskusi arvete maksmisel. See aspekt on pikaajaline, sest Pluto liigub väga aeglaselt. Saturni hea seis leevendab Pluto ebameeldivusi tunduvalt.

  • Oktoobri keskpaigas sündinud kaalud 14. –  23. oktoober

Mars on ikka Veevalajas ja avaldab sulle väga head mõju 7. – 19. detsembrini. Mars annab sulle väga head aspekti, annab sulle palju energiat ja sul on võimalik  suurte jõududega oma asju ajada. Sa võid leida omale uusi tutvusi, võtta ette seiklusi ja otsida armastust või armusuhteid.

Jupiteri elumuutev mõju algab sul peale 23. detsembrist. Jupiter lisab sulle pelju energiat.  See energia muudab pikkamööda sinu seisundit nii avalikus elus kui ka kodus. Sul endal on raskusi endise seisundi säilitamisega, uut jõudu on palju, et vältida suuremat stressi mine muutustega vabatahtlikult kaasa, sest vaim tahab sinu vaimsust muuta. Sul algab pikkamööda peale täiesti uus vaimne eluperiood. Sobiv ülikooli astuda, sobiv reisida, sobib aeg välismaale tööle või ülikooli siirduda. Sul endal on ka jõudu elu muuta.

Saturn läheb  sulle soodsasse asendisse alates 21. detsembrist ja toob esile sinu elu väikese kõrgpunkti ametis ja ka rahalistes asjades. Saturn liigub juba õiges suunas ja sul on õige aeg võita populaarsust, ametialast ja majanduslikku edu teiste arvelt. Sul on sobiv aeg laenu võtta, aga ainult 5 aastaks. Raha kokkuhoid on alati soovitav.

Uraan jätkab sinu elu muutmist. Uraan on sulle vastasseisus. Sul on alanud peale uus periood, kus sõbrad ja organisatsioonid on sinust maailmavaateliselt ja füüsiliselt kaugenenud, on tekkinud tülid.  Sul on tegemist uute halbade sõpradega, organisatsioonidega ja mõnel ka politseiga. Esinevad avariid ja tehnilised vahendid ning tööriistad purunevad.  See alanud periood kestab pikalt, sest Uraan liigub aeglaselt.

Neptuun ja Pluto sulle detsembris mõju ei avalda, aga Nibiru võib muuta ka sinu elu.

Kommentaarid puuduvad