Mida toob detsembrikuu Kaladele?

Seitsmesed uudised

  • KALAD
  • Veebruari  lõpul sündinud kalad 19. veebruar - 28. veebruar

Jupiteri, Saturni, Uraani ja Pluto elumuutev mõju sinule ei tule ka detsembris esile. Neptuun tuleb korraks tagasi ja mõjutab sinu praegust emotsionaalset tausta. Aga Nibiru võib muuta sinu elu.

Mars on jõudnud Kaladesse, asub sinu Päikesele ja lisab sulle energiat 20. - 31. detsembrini.  Mars  annab sulle palju energiat ja sul on võimalik  teiste abil oma asju ajada. Sa võid leida omale uusi tutvusi, võtta ette seiklusi ja otsida armastust või armusuhteid. Algab uus suhete ring.

Neptuun 0n sul Päikese peal ja annab  sulle väga suure võimaluse  alustada uut  emotsionaalset eluperioodi, mis on seotud teatud määral, puhkusega, kinnisvaraga või loomingulise tegevusega. Sul on meeltes emotsionaalne segadus, ei tea kas rõõmustada või kurvastada. 

  • Märtsi algul sündinud kalad 1. märts - 10. märts

Neptuuni ja Uraani elumuutev mõju sinule ei tule esine ka detsembris. Aga Nibiru võib muuta ka sinu elu. 

Mars on ikka Veevalajas ja avaldab sulle nõrgalt head mõju 1.- 6. detsembrini. Mars annab sulle head aspekti, annab sulle energiat ja sul on võimalik  oma asju ajada. Sa võid leida omale uusi tutvusi, võtta ette seiklusi ja otsida armastust või armusuhteid.

Jupiteri väike hea muutev mõju algas peale 26. oktoobrist ja kestab kuni 22. detsembrini  ja muudab veidi sinu seisundit nii avalikus elus kui ka kodus. Siiski need muutused on väikesed, aga sinule soodsad. On soodne aeg veidi reisida või veidi välismaal tööd teha.

Saturn jääb sulle eriti ebasoodsasse  asendisse kuni 20. detsembrini ja toob jätkuvalt esile sinu elu raskused ametis ja ka rahalistes asjades. Saturn liigub küll juba õiges suunas ja sul on  lootust, et selline seis möödub ruttu. Sul ei ole sobiv aeg laenu võtta. Raha puudus kummitab sind. Aga kõik möödub – oota.

Pluto mõju on sulle endiselt hea. Sul on võimalik väga soodsaid majanduslikke lepinguid sõlmida. Vallalistel on soodne aeg abiellumiseks, abieluinimeste suhted on head. Arvete maksmine on sul nalja-asi. Pluto liigub aeglaselt ja selline seis sinu asjus kestab.

  • Märtsi keskpaigas sündinud kalad 11. märts - 20. märts

Mars on ikka Veevalajas ja avaldab sulle nõrgalt head mõju 1. - 6. detsembrini. Mars annab sulle head aspekti, annab sulle energiat ja sul on võimalik  oma asju ajada. Sa võid leida omale uusi tutvusi, võtta ette seiklusi ja otsida armastust või armusuhteid.

Jupiteri väike hea muutev mõju algab peale 23. detsembril ja muudab veidi sinu seisundit nii avalikus elus kui ka kodus. Siiski need muutused on väikesed, aga sinule soodsad. On soodne aeg veidi reisida või veidi välismaal tööd teha.

Saturn  jõuab sulle eriti ebasoodsasse  asendisse alates 21. detsembrist ja toob esile sinu elu raskused ametis ja ka rahalistes asjades. Saturn liigub küll juba õiges suunas ja sul on  lootust, et selline seis möödub ruttu.  Sul ei ole sobiv aeg laenu võtta. Raha puudud kummitab sind. Aga kõik möödub – oota.

Uraan jätkab sinu elu muutmist paremuse suunas. Sul jätkub vaikne hea periood, kus sul on tegemist sõprade, organisatsioonide ja juriidiliste probleemidega. Võimalik et ilmuvad ka mõned uued sõbrad, soodne aeg liituda organisatsioonidega. 

Neptuun ja Pluto sulle detsembris mõju ei avalda, aga Nibiru võib muuta ka sinu elu.

[embed]http://www.tv3play.ee/play/790709[/embed]

Kommentaarid puuduvad